boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt La-Roche-en-Ardenne

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in La-Roche-en-Ardenne? Benieuwd welke super op dit moment open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze website lees je alle handige informatie over de supermarkten in La-Roche-en-Ardenne. Zonder problemen boodschappen als bijvoorbeeld Yoghurtdranken, Boterhamworst en Fruit of items van merken als Bio Hugo en Skin Naturals online kopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook meer informatie over de nieuwste trend: boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven bedragen al gauw €25 tot €30 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is de supermarkt waar je online kan bestellen. Een groeiend aantal mensen bezoeken de internet-supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Benieuwd welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt kan ik met kerst of pasen shoppen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Onder deze pagina ontdek je de supers. Maak een keuzen uit de shops en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=La-Roche-en-Ardenne-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt La-Roche-en-Ardenne

Welke supermarkt is nu geopend in La-Roche-en-Ardenne?

Snel boodschappen inslaan? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu open? Gelukkig: de lokale supermarkten hanteren flexibele openingstijden. Bij filialen van Plus, Jumbo, Albert Heijn, Coop en ook Aldi en de Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde verhaal voor onder andere Ekoplaza. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Standaard kan jij hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze supermarkt-zoeker kun je supermarkten bekijken die vlakbij gevestigd zijn. Klik op een van de supers en check of de winkel nu geopend is. Ben je al te laat? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer info? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Bekijk ook alle info over Supermarkt la-gleize

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in La-Roche-en-Ardenne?

Is de winkel niet geopend? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de omgeving van Luxemburg vinden we meer en meer supers die bij je thuiskomen. Alle producten als Gereedschap en Asperge en artisjok en selderij van betrouwbare merken als Teacher’s of Franziskaner handig thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Jij kiest zelf: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij de meeste supers heb jij alle (verse) boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De pluspunten van de supermarkt bezorgers

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supers bij jou in de buurt

Vind openingstijden

Boodschappen winkels online

Check de beste aanbiedingen

* Niet vergeten: → Vergelijk alle online supermarkten in de streek Luxemburg. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt la-bouverie.

Pick Up Point La-Roche-en-Ardenne

Wil jij ook online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgers? Dan is de optie voor een pick-up point in La-Roche-en-Ardenne wat voor jou. Jij profiteert dan van het comfort van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een tijdstip dat het jou schikt. Alles wat je nodig hebt, van Koffiefilterzakjes tot Vis en artikelen van betrouwbare merken als Blind River of Johma, kun je zonder kosten ophalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: heb je weinig tijd? Ga in dat geval voor een koelverse maaltijd als Griet uit de oven met witte wijnsaus, Broccolisoep of Broodje Coppadiparma. Een paar minuten opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in La-Roche-en-Ardenne

Leave a Comment