boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt La Louvière

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in La Louvière? Erachter komen welke supermarkt nu open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hier vind je de meeste data rondom supermarkten in La Louvière. Moeiteloos boodschappen als bijvoorbeeld Azijn, Bolletjes en Chocoladepasta of producten van erkende merken als Therme en Maja online bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook up-to date data over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. En vaak ook: gemiddeld zo’n meer dan 100 bezoekjes per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €30 tot €35 per bezoek. Een hype is momenteel daarnaast online boodschappen bestellen. Een groeiend aantal huishoudens bezoeken de internet-supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Benieuwd welke supermarkt nu open is? Bij welke supermarkt kan ik op zondagen mijn inkopen doen? En niet onbelangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?Zometeen doorzoek je supermarkten in jouw eigen regio. Selecteer een winkel en spot bruikbare informatie. [jobs location=La-Louvière-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt La Louvière

Welke supermarkt is nu geopend in La Louvière?

Direct de supermarkt bezoeken? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu open? Ideaal: de supers hier hebben aangename openingstijden. Bij afdelingen van Coop, Jumbo, Albert Heijn, Spar maar ook Aldi en/of Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde geldt voor onder andere Dekamarkt. Met name bij de grote filialen. Vaak kan je daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Hierboven tref je alle supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op jouw voorkeur en ontdek of de super momenteel open is. Ben je al te laat? Maak je niet druk. Je kunt op elke minuut van de dag bestellen bij een van de online supers. Werkt dat ook voor mij? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Zie ook onze blog over Supermarkt la-bruyere

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in La Louvière?

Is de supermarkt gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In en rondom Henegouwen merken we een groeiend aantal supers die bij je thuiskomen. De meeste artikelen als Haardhout en Jam van vertrouwde merken als Miles Mossop en/of Ritter Sport binnen 24 uur thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Maak een keuze voor bezorgen of afhalen. Niet zelden heb jij de boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgers

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vergelijk alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Webshops van supers

Bespaar op de kassabon

* Let op: → Kijk naar online supermarkten in de streek Henegouwen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt l-ecluse.

Pick Up Point La Louvière

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op een thuisbezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in La Louvière wat voor jou. Je geniet dan van het grote gemak van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen als jou het uitkomt. De meeste boodschappen zoals Muesli t/m Tequila en goederen van bijvoorbeeld Rosanti of Silvo, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Let op: geen tijd om te koken? Ga in dat geval voor een vriesverse maaltijd als Gemarineerde tonijn met venkelsalade, Andijvie a la creme of Broodje Warme Sate. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in La Louvière

Leave a Comment