boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt La Gleize

Een supermarkt bezoeken in La Gleize? Erachter komen welke super nu geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Onderaan de pagina tref je alle bruikbare informatie betreffende supermarkten in La Gleize. Meteen boodschappen zoals bijv. Crème fraîche, Gemengde drop en Wonen & hobby tijdschriften of boodschappen van topmerken als Stapleton en Tork online bestellen en laten thuisbezorgen? Je treft hier ook meer informatie over de nieuwste trend: online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 10 – 12 keer per maand De orderwaarde bedraagt gemiddeld €35 tot €40 per aankoop. Een interessante trend is ook online boodschappen doen. Al honderden boodschappers gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Uitzoeken welke supermarkt momenteel geopend is? Waar kan ik op een feestdag mijn inkopen doen? En niet onbelangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?Beneden ontdek je de regionale supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=La-Gleize-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt La Gleize

Welke supermarkt is nu geopend in La Gleize?

Snel een supermarkt vinden om te shoppen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu open? Ideaal: de supers in deze regio werken met prettige openingstijden. Bij shops van Plus, Coop, Jumbo, Spar en bijvoorbeeld Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde verhaal voor bijvoorbeeld Deen. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Standaard kan jij hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze supermarkt-zoeker zoek je de supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en raadpleeg of de winkel open is of niet. Dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.Meer weten? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Zie ook onze blog over Supermarkt l-ecluse

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in La Gleize?

Is het buiten openingstijden? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de buurt van Luik vind je steeds meer opties voor supers die thuisbezorging bieden. Alles wat je nodig hebt; Gekoeld bier en Worstjes van geliefde merken als Grozette en/of Parissa probleemloos thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Het is jouw feestje: de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij de gehele bestelling binnen 24 uur in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supers bij jou in de buurt

Vind openingstijden

Boodschappen winkels online

Vind de voordeligste supermarkt

* Niet vergeten: → Vergelijk alle online supermarkten in de streek Luik. Of lees meer over Online supermarkt kuurne.

Pick Up Point La Gleize

Direct online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgers? In dat geval is een pick-up point in La Gleize een uitkomst. Jij profiteert dan van het comfort van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een door jou gekozen moment. Eigenlijk alle producten als Droge rosé t/m Huishoudelijk en alles van A-merken als Tijd voor Ontbijt en Maja, haal jij gewoon af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Niet vergeten: schiet koken er bij jou vaak in? Ga in dat geval voor een koelverse maaltijd als Gebakken schol met tomaat en olijven, Bami babi ketjap of Linzensoep met bleekselderij. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en je kan al aan tafel gaan.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in La Gleize

Leave a Comment