boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt La Glanerie

Een supermarkt bezoeken in La Glanerie? Wil je weten welkesupermarkt momenteel geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Onderaan de pagina tref je vergelijkingen en informatie met betrekking tot supermarkten in La Glanerie. Eenvoudig boodschappen als bijv. groente, Repen en tabletten en Groente kruiden of boodschappen van A-merken als Mentos Gum en Canada Dry online kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook praktische details over de nieuwe hype: de boodschappen online bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 bezoeken in de week. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €20 tot €25 per bezoek. Een trend van de laatste maanden is zeker ook de online supermarkt. Opvallend veel huishoudens bestellen online, en kiezen voor thuisbezorging. Weten welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met kerst of pasen mijn boodschappen inslaan? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Beneden tref je supers bij jou in de buurt. Kies een geschikt bedrijf en spot bruikbare informatie. [jobs location=La-Glanerie-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt La Glanerie

Welke supermarkt is nu geopend in La Glanerie?

Direct boodschappen doen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu geopend? Handig: de lokale supermarkten hanteren prettige openingstijden. Bij locaties van Coop, Plus, Albert Heijn, Spar en Lidl en Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde verhaal voor supermarkten als Hoogvliet. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Doorgaans kun jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Scroll naar boven, daar ontdek jij supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Maak een keuze en ontdek of de super de deuren geopend heeft. Is de super al dicht? Schrik niet. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen doen via internet. Meer info? Lees er hiernaast meer over. Lees ook meer over Supermarkt kwaremont

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in La Glanerie?

Sta je voor een dichte supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de buurt van Henegouwen vind je steeds meer opties voor boodschappen bezorgdiensten. Alle producten als Satésaus en Eco halogeenlampen van vertrouwde merken als Jeeny’s en Cielo d’or binnen 24 uur thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Jij kiest zelf: bezorgen of afhalen. Bij de meeste supers heb jij de aankopen verrassend snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supers bij jou in de buurt

Vind openingstijden

Boodschappen webshops

Check de beste aanbiedingen

* Mis dit niet: → Vind online supermarkten in de provincie Henegouwen. Of lees meer over Online supermarkt kuttekoven.

Pick Up Point La Glanerie

Interesse in online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgers? Dan is de optie voor een pick-up point in La Glanerie erg relevant voor jou. Je maakt dan gebruik van de handigheid van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een tijdstip dat het jou schikt. Eigenlijk alle producten als Producten voor het huishouden tot Speciaal bieren en goederen van A-merken als Daim en Lech, pik jij vaak gratis op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: chronisch tijdgebrek? Koop dan zo’n warme maaltijd als Gemarineerde zalm met gekonfijte paddenstoeltjes, Varkensstooflap met jus, snijbonen en gekookte aardappelen of Broodje Boeren Ham. Even de magnetron in, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Het kost je amper tijd
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in La Glanerie

Leave a Comment