boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt La Bruyère

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in La Bruyère? Uitzoeken welke super nu open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Onderaan de pagina tref je alle relevante info rondom supermarkten in La Bruyère. Snel en gemakkelijk boodschappen als Leverpastei, Rosbief en Oosters of boodschappen van welbekende merken als Boland Kelder en Faugier op internet kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je treft hier ook actuele tips over opties m.b.t. de boodschappen online bestellen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? En vaak ook: gemiddeld zo’n 120 bezoeken per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €25 tot €30 per bezoekje. Een hype is momenteel de internet-supermarkt. Meer en meer Nederlanders maken er gebruik van, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke super momenteel geopend is? Bij welke supermarkt kan ik tijdens speciale dagen terecht?En niet onbelangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina ontdek je de beste supers uit de buurt. Kies een winkel en doorzoek alle informatie. [jobs location=La-Bruyère-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt La Bruyère

Welke supermarkt is nu geopend in La Bruyère?

Meteen belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag open? Ideaal: veel shops in de omgeving hebben zeer vrij lange openingstijden. Bij winkels van Plus, Coop, Jumbo, Albert Heijn en ook Lidl en de Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Hetzelfde geldt voor winkels als Dekamarkt. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Handig: je kunt daar tot laat in de avond nog shoppen. Bovenaan deze pagina kun je supermarkten bekijken in de regio. Selecteer een supermarkt en bekijk of de winkel open is of niet. Niet meer open? Schrik niet. Je kunt waar en wanneer je maar wil gewoon online boodschappen doen. Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Bekijk ook alle info over Supermarkt kwaadmechelen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in La Bruyère?

Sta je voor een dichte supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Op je smartphone of computer bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de regio Namen kun je kiezen uit meerdere bezorgservices. Alle denkbare boodschappen zoals Postzegels en/of Katenspek van onder andere De Klok en Oedipus voordelig aan huis bezorgd. Dat is toch geweldig? De keuze is aan jou: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Meesetal heb jij alle (verse) boodschappen voordelig en snel in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgers

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

Alle openingstijden op 1 plek

Ook de online supers

Bespaar op de kassabon

* Mis dit niet: → Kijk naar online supermarkten in de buurt van Namen. Of lees meer over Online supermarkt kuringen.

Pick Up Point La Bruyère

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgers? In dat geval zijn de pick-up points in La Bruyère een uitkomst. Je maakt dan gebruik van de pluspunten van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op als jou het uitkomt. Boodschappen zoals Veldsla t/m Rosé en alles van topmerken als Tempo en Vision, haal je moeiteloos op bij het supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: geen tijd om te koken? Koop dan zo’n warme maaltijd als Komkommerschuitjes met haring, Rundvlees in tijmsaus of Broodje Gekookte Worst. 10 minuutjes opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in La Bruyère

Leave a Comment