boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Kumtich

Meteen shoppen bij een supermarkt in Kumtich? Uitzoeken welke supermarkt vandaag open is, of welke op zondag open zijn? Op deze pagina vind je vergelijkingen en details betreffende supermarkten in Kumtich. Lekker makkelijk boodschappen zoals Jus uitjes, Schnitzel en cordon bleu en Quiches of boodschappen van merken als Bloem en Sarmentino online bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je treft hier ook actuele details over opties m.b.t. boodschappen doen bij de online supermarkt en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 2 tot 3 maal per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Populair is op dit momentzeker ook de online supermarkt. Steeds meer huishoudens doen hun aankopen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Weten welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke supermarkt kan ik tijdens speciale dagen terecht?En ook handig: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Onderaan tref je de winkels. Klik op een shop en vind belangrijke gegevens. [jobs location=Kumtich-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Kumtich

Welke supermarkt is nu open in Kumtich?

Vanmiddag of vanavond nog belangrijke boodschappen nodig? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Gelukkig: de lokale supermarkten hanteren aangename openingstijden. Bij shops van Albert Heijn, Plus, Coop, Jumbo en Lidl en de Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor supermarkten als Dirk. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Doorgaans kun jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Met behulp van de winkelzoeker vind je supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Kies een winkel en ontdek of de super momenteel open is. Niet meer open? Schrik niet. Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. Kan ik dat ook? Check het blok hiernaast voor meer info. Nu ook online: alles over Supermarkt kozen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Kumtich?

Is de winkel niet geopend? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de omgeving van Vlaams Brabant vind je steeds meer opties voor boodschappen bezorgdiensten. Alle producten als Kippensoep en/of Notenmix van A-merken als Atkins en/of Peter Yealands vlug en voordelig thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Vaak kies je zelf tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel internet-supers heb je de boodschappen binnen 24 uur in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind alle belangrijke supers

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen webshops

Check de beste aanbiedingen

* Advies: → Zoek online supermarkten in de streek Vlaams Brabant. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt kortijs.

Pick Up Point Kumtich

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgers? Dan is een supermarkt pick-up point in Kumtich een uitkomst. Jij gebruikt dan het gemak van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op wanneer jij wilt. Alles wat je nodig hebt, van Aardappelkruiden tot Oven friet en artikelen van betrouwbare merken als Royal en Qlink, haal jij gewoon af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Niet vergeten: heb je weinig tijd? Ga in dat geval voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Scholfilet met romige courgette, Kalkoenfilet met satésaus, gado gado en witte rijst of Champignonsoep met rundvlees. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en je kan al aan tafel gaan.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Kumtich

Leave a Comment