boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Kruibeke

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Kruibeke? Benieuwd welke supermarkt vandaag geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Onderaan de pagina tref je de meeste gegevens m.b.t. supermarkten in Kruibeke. Meteen boodschappen zoals bijv. Repen en tabletten, Schaal en schelpdieren en Picalilly saus of items van erkende merken als Villebois en Pomerol online inkopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook meer gegevens over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 10 bezoeken in de maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €22,50 per bezoekje. Wat sterk in opkomst is, is zeker ook de online supermarkt. Een groeiend aantal huishoudens kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Uitzoeken welke super vandaag open is? Bij welke winkels kan ik met de feestdagen shoppen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Onderaan tref je alle supermarkten in jouw omgeving. Maak een keuzen uit de shops en check meer details. [jobs location=Kruibeke-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Kruibeke

Welke supermarkt is nu geopend in Kruibeke?

Op dit moment de supermarkt bezoeken? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag open? Een groot voordeel: de lokale supermarkten hanteren flexibele openingstijden. Bij bedrijven als Albert Heijn, Plus, Jumbo, Spar en natuurlijk Aldi en Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde geldt voor onder andere Jan linders. En dan vooral de winkels op A-locaties. Handig: je kunt daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Bovenaan deze pagina kun je supermarkten bekijken dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en lees meer over of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Ben je al te laat? Maak je niet druk. Je kan nu 24/7 online boodschappen doen.Meer info? Rechts tref je aanvullende details. Check ook alles over Supermarkt kortrijk

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Kruibeke?

Is het buiten openingstijden? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Om en nabij Oost-Vlaanderen vind je steeds meer opties voor bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Alcoholvrije wijn en Koffiefilters van vertrouwde merken als Bisquit of La Paz gemakkelijk laten bezorgen wanneer jij wil. Dat is toch geweldig? De keuze is aan jou: de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel internet-supers heb je jouw order de volgende dag in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt aan huis

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vergelijk alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Ook de online supers

Check de beste aanbiedingen

* Goed om te weten: → Kijk naar online supermarkten in de streek Oost-Vlaanderen. Lees nu ook alles over Online supermarkt kortenberg.

Pick Up Point Kruibeke

Interesse in online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een bezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Kruibeke wat voor jou. Je geniet dan van het grote gemak van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. Alles wat je nodig hebt, van Toetjes t/m Verse Pizza en alles van vertrouwde merken als Alpro en Purol, haal jij gewoon af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Hint: schiet koken er bij jou vaak in? Scoor dan een warme maaltijd als Geroosterde zeewolf met pittige mangosaus, Andijviestamppot, vegetarische balletjes of Broodje Kaas. Een paar minuten opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Kruibeke

Leave a Comment