boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Kortrijk-Dutsel

Op zoek naar een supermarkt in Kortrijk-Dutsel? Uitzoeken welke supermarkt vandaag geopend is, of welke op zondag open zijn? Onderaan de pagina tref jij alle belangrijke gegevens rondom supermarkten in Kortrijk-Dutsel. Moeiteloos boodschappen als bijvoorbeeld Kazen, Chips en Pindakaas of supermarkt-producten van betrouwbare merken als Axe en AH Perla via internet bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je treft hier ook handige nieuwsberichten over de nieuwste trend: online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt meer dan 100 bezoekjes per jaar. We spenderen gemiddeld €25 tot €30 per aankoop. Populair is op dit momentzeker ook de online supermarkt. Al honderden huishoudens bezoeken de internet-supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Benieuwd welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt kan ik op een feestdag mijn boodschappen inslaan? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Beneden doorzoek je supermarkten in jouw eigen regio. Kies een geschikt bedrijf en vind praktische details. [jobs location=Kortrijk-Dutsel-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Kortrijk-Dutsel

Welke supermarkt is nu geopend in Kortrijk-Dutsel?

Op dit moment boodschappen inslaan? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment open? Ideaal: bedrijven in deze regio hebben doorgaans aangename openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Coop, Plus, Spar en Aldi en de Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde geldt voor supers als Dirk. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Hierboven tref je alle supermarkten die vlakbij zijn. Klik op jouw voorkeur en bekijk of de super momenteel open is. Dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt waar en wanneer je maar wil bestellen bij een van de online supers. Meer weten? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Ook interessant: Supermarkt kortenaken

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Kortrijk-Dutsel?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Om en nabij Vlaams Brabant vinden we meer en meer bezorgdiensten. Alle boodschappen als Spray of Gerookt van betrouwbare merken als Falanghina en/of Pickwick vlug en voordelig bij jou afgeleverd aan huis. Wie wil dat nu niet? De keuze is aan jou: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Meesetal heb jij de boodschappen binnen 24 uur in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supers bij jou in de buurt

Bekijk openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bespaar op de kassabon

* Niet vergeten: → Vind online supermarkten in de regio Vlaams Brabant. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt korbeek-dijle.

Pick Up Point Kortrijk-Dutsel

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgdienst? In dat geval zijn de pick-up points in Kortrijk-Dutsel een uitkomst. Jij gebruikt dan het comfort van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op een tijdstip dat het jou schikt. Boodschappen zoals Pindakaas tot Yoghurtdranken en alles van topmerken als Rhinocaps en Cambozola, haal jij gewoon af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: geen tijd om te koken? Koop dan zo’n ambachtelijke maaltijd als Tagliatelle met krab, Asperge beenhamschotel met kip of Broodje Salami. Koken is niet nodig, even opwarmen en je kan al aan tafel gaan.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Kortrijk-Dutsel

Leave a Comment