boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Kortijs

Een supermarkt bezoeken in Kortijs? Uitzoeken welke super op dit moment open is, of welke op zondag open zijn? Onderaan de pagina vind je alle relevante data betreffende supermarkten in Kortijs. Lekker makkelijk boodschappen als bijv. Halogeenlampen, Alcoholvrij bier en Tartaar of artikelen van welbekende merken als Benromach en Maruka via internet bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je leest hier ook meer details over online je boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? En vaak ook: gemiddeld zo’n 12 bezoekjes per maand. De supermarktbon ligt al gauw op €25 tot €30 per winkelbezoek. Wat sterk in opkomst is, is ook online boodschappen doen. Een groeiend aantal supermarkt-bezoekers kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Meer weten over welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke supers kan ik op zondagen de boodschappen bestellen? En niet te vergeten: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Onderaan doorzoek je de regionale supermarkten. Kies een winkel en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Kortijs-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Kortijs

Welke supermarkt is nu open in Kortijs?

Op dit moment de supermarkt bezoeken? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment open? Gelukkig: de supers in deze regio werken met flexibele openingstijden. Bij winkels van Spar, Jumbo, Albert Heijn, Coop en ook Lidl en de Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde verhaal voor filialen van Dirk. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Vaak kan je daar tot laat in de avond nog shoppen. Scroll naar boven, daar kan jij supermarkten spotten die zich vlakbij bevinden.Klik op een van de supers en lees meer over of de winkel nu geopend is. Is de super al dicht? Niet getreurd. Je kan nu 24/7 gewoon online boodschappen doen. Hoe dat werkt? Check het blok hiernaast voor meer info. Lees ook meer over Supermarkt korbeek-lo

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Kortijs?

Een gesloten supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de buurt van Limburg zijn er steeds meer supers die thuisbezorging bieden. Alles wat je nodig hebt; Wijn of Koffiebonen van bijvoorbeeld TastyBasics en/of Hoegaarden wanneer jij wil aan huis bezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Het is jouw feestje: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel aanbieders heb jij de aankopen binnen 24 uur in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supers bij jou in de buurt

Check de openingstijden

Ook de online supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Niet vergeten: → Vergelijk alle online supermarkten in de buurt van Limburg. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt koolkerke.

Pick Up Point Kortijs

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de service aan huis? In dat geval zijn de pick-up points in Kortijs een uitkomst. Je maakt dan gebruik van het gemak van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een door jou gekozen moment. Alle boodschappen, van Stamppot tot Slasaus en artikelen van erkende merken als Lucky Label of Xylifresh, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Misschien relevant voor jou: houd je niet van koken? Probeer daarvoor zo’n warme maaltijd als Kokkels met een mengeling van bonte paprika’s, Varkensvlees met appel in saus of Broodje Brie. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Kortijs

Leave a Comment