boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Koninksem

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Koninksem? Nieuwsgierig welke supermarkt vandaag geopend is, of waar een koopzondag is? Op deze website vind je alle belangrijke informatie rondom supermarkten in Koninksem. Meteen boodschappen als Paasei, Flessen en spenen en Slaversierders of supermarkt-producten van bijvoorbeeld WR en Chavroux online inkopen en bezorgen? Je vindt hier ook praktische informatie over de nieuwe hype: boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 120 bezoeken per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €25 tot €30 per bestelling. Een trend van de laatste maanden is daarnaast online boodschappen bestellen. Al honderden supermarkt-bezoekers kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt(en) vandaag open is? Bij welke supermarkt kan ik op zondag shoppen? Ook interessant: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Beneden check je de supers. Kies een winkel en doorzoek belangrijke gegevens. [jobs location=Koninksem-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Koninksem

Welke supermarkt is nu geopend in Koninksem?

Op dit moment een bezoekje aan de super brengen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu open? Handig: de meeste winkels hier beschikken over ruime openingstijden. Bij locaties van Plus, Spar, Coop, Albert Heijn maar ook Lidl en de Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld Ekoplaza. En dan vooral de winkels op A-locaties. Standaard kan jij hier tot laat in de avond nog shoppen. Scroll naar boven, daar tref je alle supermarkten in jouw directe omgeving. Kies een winkel en bekijk of de super de deuren geopend heeft. Dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Jij kan de hele dag door gewoon online boodschappen doen. Kan ik dat ook? Rechts tref je aanvullende details. Zie ook onze blog over Supermarkt koekelberg

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Koninksem?

Is de supermarkt gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de omgeving van Limburg vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Marokkaanse maaltijd en/of Karnemelk van A-merken als Landessa en/of Flying Goose binnen 24 uur laten bezorgen wanneer jij wil. Dat is toch geweldig? Maak een keuze voor de bezorgservice of het pick-up point. Vaak heb je de aankopen verrassend snel in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgers

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Alle internet supermarkten

Check de beste aanbiedingen

* Mis dit niet: → Bekijk online supermarkten in de provincie Limburg. Of lees meer over Online supermarkt knokke-heist.

Pick Up Point Koninksem

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op een bezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Koninksem een prima methode. Je hebt dan het comfort van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen wanneer jij wilt. Alles van Ontbijt t/m Feest en producten van betrouwbare merken als Consenza en Fairvalley, haal je zelf af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Tip van onze kant: houd je niet van koken? Scoor dan een warme maaltijd als Gebakken schol met tropisch fruitsalsa, Speklapjes met jus, rode bieten met zilveruitjes en aardappelpuree of Scholfilet met kerrieroom uit de oven. Een kwestie van eventjes opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Koninksem

Leave a Comment