boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Koekelberg

Meteen shoppen bij een supermarkt in Koekelberg? Nieuwsgierig welke supermarkt nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Op Supermarktvergelijken.com lees je alle relevante informatie m.b.t. supermarkten in Koekelberg. Direct boodschappen zoals bijvoorbeeld Zoute drop, Vlokken en Tosti of producten van onder andere Kornet en Sumarroca online kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook bruikbare details over de nieuwe hype: online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 10 bezoeken in de maand. De uitgaven bedragen al gauw €30 tot €35 per boodschappenlijstje. Wat jij eens moet proberen is de internet-supermarkt. Meer en meer supermarkt-bezoekers doen hun aankopen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Wil jij weten welke supermarkt(en) vandaag open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met kerst of pasen de boodschappen bestellen? En welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Hieronder ontdek je supers bij jou in de buurt. Kies een geschikt bedrijf en zoek naar alles wat je moet weten. [jobs location=Koekelberg-Brussels Hoofdstedelijk gewest]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Koekelberg

Welke supermarkt is nu geopend in Koekelberg?

Direct belangrijke boodschappen nodig? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag open? Handig: de lokale supermarkten hanteren aangename openingstijden. Bij locaties van Coop, Jumbo, Spar, Plus en Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Dit geldt ook voor supers als Ekoplaza. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Standaard kan jij hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Via onze supermarkt-zoeker vind je supermarkten die vlakbij zijn. Klik op een van de supers en check of de winkel open is of niet. Dicht? Niet getreurd. Je kan nu 24/7 boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer weten? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Ook interessant: Supermarkt knesselare

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Koekelberg?

Is de supermarkt gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Rondom Brussels Hoofdstedelijk gewest vind je steeds meer opties voor supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle benodigde boodschappen als Slaversierders en Vegetarische producten van welbekende merken als Van Houten of De Molen op een door jou gekozen moment laten bezorgen wanneer jij wil. Wie wil dat nu niet? Kies zelf voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij de meeste supers heb jij alle (verse) boodschappen de volgende dag in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Altijd de beste aanbiedingen

Check alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Webshops van supers

Check de beste aanbiedingen

* Niet vergeten: → Bezoek direct online supermarkten in de omgeving van Brussels Hoofdstedelijk gewest. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt klerken.

Pick Up Point Koekelberg

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgdienst? In dat geval zijn de pick-up points in Koekelberg erg relevant voor jou. Je hebt dan de meerwaarde van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een door jou gekozen moment. Alles wat je nodig hebt, van Vitamines tot Vuilnisemmerzakken en producten van betrouwbare merken als Soave of Sunlight, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt ophaalpunt. Handig: chronisch tijdgebrek? Ga in dat geval voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Bruschetta Nicoise, Vissoep of Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes. Een paar minuten opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Koekelberg

Leave a Comment