boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Knokke

Boodschappen doen bij een supermarkt in Knokke? Erachter komen welke supermarkt nu geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hieronder vind jij alle relevante info wat betreft supermarkten in Knokke. Moeiteloos boodschappen als bijvoorbeeld Koffiemelk en koffieroom en creamers, Snack en Tijm of supermarkt-producten van topmerken als Treets en Churros online kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Jij checkt hier ook praktische tips over de nieuwste trend: online je boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er allemaal. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 10 bezoeken in de maand. We spenderen gemiddeld €30 per bestelling. Een hype is momenteel ook online boodschappen doen. Al honderden huishoudens gebruiken de online supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Wil jij weten welke super op dit moment geopend is? Bij wie kan ik op zondagen mijn boodschappen inslaan? En welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Onderaan check je de winkels. Klik op een shop en vind meer details. [jobs location=Knokke-West-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Knokke

Welke supermarkt is nu geopend in Knokke?

Direct boodschappen inslaan? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu geopend? Gelukkig: de supers hier hebben flexibele openingstijden. Bij shops van Spar, Albert Heijn, Plus, Coop en bijvoorbeeld Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde verhaal voor winkels als Hoogvliet. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Doorgaans kun jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Bovenaan deze pagina ontdek jij supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Maak een keuze en bekijk de actuele openingstijden.Dicht? Geen paniek! Je kunt waar en wanneer je maar wil de internet-supermarkt bezoeken. Werkt dat ook voor mij? Check het blok hiernaast voor meer info. Check ook alles over Supermarkt klemskerke

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Knokke?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Rondom West-Vlaanderen vind je steeds meer opties voor supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle benodigde boodschappen als Wasverzachters of Insectenbestrijding en ongediertebestrijding van vertrouwde merken als Antikal of Fit Ami lekker makkelijk thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Kies zelf voor bezorgen of afhalen. Dikwijls heb je alle artikelen voordelig en snel in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Check alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Alle internet supermarkten

Bekijk alle acties

* Mis dit niet: → Check alle online supermarkten in de streek West-Vlaanderen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt klein-gelmen.

Pick Up Point Knokke

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de service aan huis? Dan is een supermarkt pick-up point in Knokke een bruikbaar alternatief. Jij profiteert dan van de meerwaarde van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles van Messen tot Bolletjes en producten van vertrouwde merken als Los Molinos of Salceda, haal je moeiteloos op bij het supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: chronisch tijdgebrek? Scoor dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Hollandse garnalen met bisque, Babi pangang met witte rijst en groenten of Broodje Ham/Kaas. Een paar minuten opwarmen, en smullen maar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Knokke

Leave a Comment