boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Knesselare

Een supermarkt bezoeken in Knesselare? Erachter komen welke super vandaag open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Onderaan de pagina tref je de meeste informatie rondom supermarkten in Knesselare. Vandaag nog boodschappen zoals bijv. Aperitief, Jus en Rosbief of boodschappen van betrouwbare merken als Caribbean Gold en Cocio via internet bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook uitgebreide nieuwsberichten over online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 10 bezoeken in de maand. We spenderen gemiddeld €20 tot €25 per winkelbezoek. Een hype is momenteel de supermarkt waar je online kan bestellen. Een groeiend aantal huishoudens gebruiken de online supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij welke winkels kan ik met de feestdagen mijn boodschappen inslaan? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? In het midden van de pagina check je alle supermarkten. Kies een geschikt bedrijf en spot bruikbare informatie. [jobs location=Knesselare-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Knesselare

Welke supermarkt is nu geopend in Knesselare?

Meteen boodschappen doen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag open? Een groot voordeel: de meeste winkels hier beschikken over vrij lange openingstijden. Bij shops van Plus, Jumbo, Coop, Albert Heijn en bijvoorbeeld Aldi en Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Hetzelfde geldt voor supermarkten als Hoogvliet. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Meestal kan je hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Met behulp van de winkelzoeker vind je supermarkten die vlakbij zijn. Klik op een van de supers en lees meer over op dit moment open is. Gesloten? Geen nood. Jij kan de hele dag door boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. De voordelen? Rechts tref je aanvullende details. Check ook alles over Supermarkt kleine-spouwen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Knesselare?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Rondom Oost-Vlaanderen zijn er steeds meer bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Diepvries schelpdieren en Specialiteiten van welbekende merken als Wow en/of HP vlug en voordelig thuis afgeleverd. Een uitkomst voor velen! Kies zelf voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij de meeste supers heb jij je bestelling binnen 24 uur in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bespaar geld op je boodschappen

* Advies: → Bezoek direct online supermarkten in de provincie Oost-Vlaanderen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt kinrooi.

Pick Up Point Knesselare

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Knesselare een prima methode. Jij gebruikt dan het grote gemak van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen als jou het uitkomt. Alle boodschappen, van Filet Americain tot Wasknijpers / waslijn en alles van merken als Yogi of Dalla Costa, haal je zelf af bij een supermarkt ophaalpunt. Mis dit niet: schiet koken er bij jou vaak in? Ga in dat geval voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Gestoomde forel met sesamolie, Boe­ren­kool­stoof met ei of Forel met venkel. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en geniet van een heerlijk diner.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Knesselare

Leave a Comment