boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Kluizen

Boodschappen doen bij een supermarkt in Kluizen? Benieuwd welke supermarkt op dit moment open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hier vind je alle bruikbare info betreffende supermarkten in Kluizen. Snel en eenvoudig boodschappen zoals bijvoorbeeld Wokgroenten, Puree en Tartaar of artikelen van betrouwbare merken als Cos d’Estournel en Parissa via internet bestellen en bezorgen? Je vindt daar ook meer details over de nieuwe hype: boodschappen doen bij de online supermarkt en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 10 – 12 keer per maand De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per aankoop. Wat sterk in opkomst is, is de internet-supermarkt. Een groeiend aantal Nederlanders gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke super vanavond nog open is? Bij welke supers kan ik tijdens speciale dagen boodschappen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Onderaan ontdek je de supers. Selecteer een winkel en bekijk alle informatie. [jobs location=Kluizen-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Kluizen

Welke supermarkt is nu open in Kluizen?

Vandaag nog boodschappen doen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag open? Pluspunt: veel shops in de omgeving hebben zeer klantvriendelijke openingstijden. Bij afdelingen van Spar, Coop, Jumbo, Albert Heijn of bijv. Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld Dirk. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Doorgaans kun jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Scroll naar boven, daar kan jij supermarkten spotten in de regio. Kies een winkel en check de actuele openingstijden.Ben je al te laat? Geen nood. Je kunt op jouw tijd boodschappen doen via internet. Meer info? Zie het blok hiernaast. Check ook alles over Supermarkt kleine-brogel

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Kluizen?

Is de winkel niet geopend? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de omgeving van Oost-Vlaanderen zijn er steeds meer bezorgservices. Alle denkbare boodschappen zoals Veters en Spons van merken als Droste of Vitalinea eenvoudig thuis afgeleverd. Een uitkomst voor velen! Je kan zelfs kiezen tussen bezorgen of afhalen. Meesetal heb jij je bestelling de volgende dag in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Boodschappen webshops

Check de beste aanbiedingen

* Tip: → Kijk naar online supermarkten in de omgeving van Oost-Vlaanderen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt kieldrecht.

Pick Up Point Kluizen

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgers? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Kluizen wat voor jou. Jij profiteert dan van het gemak van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles van Chips t/m Leverpastei en alles van onder andere Probar en Charlie’s Natural, haal je moeiteloos op bij het supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: ontbreekt het je aan tijd? Koop dan zo’n vriesverse maaltijd als Tonijnsalade, Rundersaucijs in jus met bonne femme en hete bliksem of Broodje Kipfilet. Een kwestie van eventjes opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Kluizen

Leave a Comment