boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Kieldrecht

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Kieldrecht? Nieuwsgierig welke supermarkt op dit moment open is, of welke op zondag open zijn? Hieronder tref je alle relevante informatie m.b.t. supermarkten in Kieldrecht. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals bijv. Kruidenthee, Prosecco en Rijst of artikelen van topmerken als Tour Belingard en Sangenic op internet kopen en laten thuisbezorgen? Je vindt daar ook meer details over mogelijkheden met betrekking tot boodschappen doen bij de online supermarkt en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 2 a 3 bezoeken in de week. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €25 per bezoek. Wat sterk in opkomst is, is boodschappen kopen bij de online super. Steeds meer boodschappers bezoeken de internet-supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Weten welke super vandaag open is? Waar kan ik met kerst of pasen mijn inkopen doen? En ook handig: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? In het midden van de pagina doorzoek je de winkels. Kies een geschikt bedrijf en zoek naar belangrijke gegevens. [jobs location=Kieldrecht-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Kieldrecht

Welke supermarkt is nu geopend in Kieldrecht?

Vandaag nog een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Een groot voordeel: de lokale supermarkten hanteren flexibele openingstijden. Bij locaties van Jumbo, Coop, Spar, Plus en bijvoorbeeld Aldi en Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Hetzelfde geldt voor filialen van Deen. En dan vooral de winkels op A-locaties. Standaard kan jij hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Hierboven kun je supermarkten bekijken die vlakbij gevestigd zijn. Tik op een super en bekijk of de winkel open is of niet. Is de super al dicht? Geen nood. Je kan nu 24/7 bestellen bij een van de online supers. De voordelen? Zie het blok hiernaast. Ook interessant: Supermarkt kessel-lo

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Kieldrecht?

Is de supermarkt gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de omgeving van Oost-Vlaanderen zijn er steeds meer supermarkt bezorgservices. De meeste artikelen als Saté en/of Producten voor het huishouden van merken als Qlink en Elixir probleemloos thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Vaak kies je zelf tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Vaak heb je alle (verse) boodschappen de volgende dag in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgers

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vergelijk alle supermarkten

Check de openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bekijk alle acties

* Mis dit niet: → Check alle online supermarkten in de provincie Oost-Vlaanderen. Of bekijk handige info over Online supermarkt kermt.

Pick Up Point Kieldrecht

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorger? Dan is de optie voor een pick-up point in Kieldrecht een bruikbaar alternatief. Jij benut dan de meerwaarde van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Ontbijtbiscuit tot Eau de toilette en goederen van merken als Paddy en Christophe Pichon, haal je moeiteloos op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Hint: geen tijd om te koken? Probeer daarvoor zo’n koelverse maaltijd als Mediterrane garnalenspiesen, Zalm in vissaus, wortelen een aardappelpuree of Broodje Brie. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Kieldrecht

Leave a Comment