boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Keumiée

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Keumiée? Erachter komen welke supermarkt momenteel geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Onderaan de pagina lees je vergelijkingen en data rondom supermarkten in Keumiée. Eenvoudig boodschappen als Sorbetijs, Grilworst en Waspoeder of supermarkt-producten van vertrouwde merken als Pure asia en Filippo Berio online inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook bruikbare gegevens over de trends rondom online je boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. En vaak ook: gemiddeld zo’n 10 bezoeken in de maand. De supermarktbon ligt al gauw op €27,50 per bezoek. Wat sterk in opkomst is, is daarnaast online boodschappen bestellen. Al duizenden supermarkt-bezoekers maken er gebruik van, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke supermarkt vanavond nog open is? Bij welke winkels kan ik op een feestdag terecht?En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Hieronder check je supermarkten in jouw eigen regio. Maak een keuzen uit de shops en doorzoek belangrijke gegevens. [jobs location=Keumiée-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Keumiée

Welke supermarkt is nu open in Keumiée?

Meteen boodschappen doen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment geopend? Gelukkig: de supers hier hebben vrij lange openingstijden. Bij winkels van Spar, Jumbo, Albert Heijn, Plus en natuurlijk Aldi en/of Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor winkels als Hoogvliet. En dan vooral de winkels op A-locaties. Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Hierboven vind je supermarkten in de regio. Klik op jouw voorkeur en check op dit moment open is. Is de super al dicht? Schrik niet. Jij kan de hele dag door de internet-supermarkt bezoeken. Meer weten? Lees er hiernaast meer over. Ook interessant: Supermarkt kersbeek-miskom

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Keumiée?

Sta je voor een dichte supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de buurt van Namen kun je kiezen uit meerdere supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle benodigde boodschappen als Medicijnen en/of Oog en oor van betrouwbare merken als Zuivelmaatschappij en/of Iliada probleemloos bij jou thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgservice of het pick-up point. Meesetal heb jij alle boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Het gemak van de supermarkt aan huis

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Check alle supermarkten

Check de openingstijden

Boodschappen winkels online

Online aanbiedingen bekijken

* Hint: → Check alle online supermarkten in de streek Namen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt kerksken.

Pick Up Point Keumiée

Interesse in online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een thuisbezorgservice? Dan is een supermarkt pick-up point in Keumiée een uitkomst. Je geniet dan van het grote gemak van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Papier tot Aftersun en boodschappen van erkende merken als Freixenet en Excilor, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Tip: heb je weinig tijd? Probeer daarvoor zo’n kant-en-klaar maaltijd als Scholfilet met romige courgette, Verse rauwkostsalade of Broodje Warm Vlees. Even de magnetron in, en smullen maar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Keumiée

Leave a Comment