boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Kettenis

Een supermarkt bezoeken in Kettenis? Nieuwsgierig welke super momenteel geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Onderaan de pagina tref jij alle relevante feiten betreffende supermarkten in Kettenis. Meteen boodschappen als bijv. Gemengde sla, Scheren en Gedroogde groente of items van welbekende merken als Gin Mare en Monin op internet kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook up-to date nieuwsberichten over de nieuwe hype: de boodschappen online bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 12 bezoekjes per maand. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €27,50 per boodschappenlijstje. Wat jij eens moet proberen is daarnaast online boodschappen bestellen. Meer en meer supermarkt-bezoekers gebruiken de online supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Weten welke super de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt kan ik met kerst of pasen mijn inkopen doen? Ook belangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Hieronder bekijk je de supers. Klik op een shop en doorzoek meer details. [jobs location=Kettenis-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Kettenis

Welke supermarkt is nu geopend in Kettenis?

Direct de supermarkt bezoeken? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment geopend? Pluspunt: de lokale supermarkten hanteren prettige openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Coop, Jumbo, Plus maar ook Aldi en de Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld Dekamarkt. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Op reguliere dagen kan jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Met behulp van de winkelzoeker kan jij supermarkten spotten die vlakbij zijn. Selecteer een supermarkt en check of de super de deuren geopend heeft. Al gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op jouw tijd boodschappen doen via internet. Meer info? Rechts tref je aanvullende details. Check ook alles over Supermarkt kerniel

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Kettenis?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de regio Luik kun je kiezen uit meerdere supers die thuisbezorging bieden. Alles wat je nodig hebt; Wodka en Spread van vertrouwde merken als Life en Saint Louis wanneer het jou uitkomt aan huis bezorgd. Hoe handig is dat? Je kan zelfs kiezen tussen bezorgen of afhalen. Bij veel supers heb je alle artikelen voordelig en snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind alle belangrijke supers

Achterhaal openingstijden

Boodschappen webshops

Check de beste aanbiedingen

* Niet vergeten: → Bekijk online supermarkten in en rondom Luik. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt kerkom-bij-sint-truiden.

Pick Up Point Kettenis

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een thuisbezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Kettenis wat voor jou. Je hebt dan het comfort van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles wat je nodig hebt, van Boetseerklei t/m Cashewnoten en boodschappen van A-merken als AHG en Maille, haal jij gewoon af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Tip: houd je niet van koken? Koop dan zo’n vriesverse maaltijd als Mosselsoep uit Dijon, Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus met een Italiaanse rijstschotel of Flensjes met fruit. Koken is niet nodig, even opwarmen en je kan al aan tafel gaan.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Kettenis

Leave a Comment