boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Kessenich

Zoek je de beste supermarkt in Kessenich? Erachter komen welke supermarkt vandaag open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hier tref jij de meeste details met betrekking tot supermarkten in Kessenich. Snel en eenvoudig boodschappen als bijv. Tafeltextiel, Zoutjes en Zuiveldranken of supermarkt-producten van vertrouwde merken als Quinta Vista en Ganda online inkopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook bruikbare nieuwsberichten over de trends rondom online je boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 10 bezoeken in de maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €20 tot €25 per bezoek. Een interessante trend is de supermarkt waar je online kan bestellen. Al duizenden boodschappers kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke super nu open is? Bij welke supermarkt kan ik op een feestdag de boodschappen bestellen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Onder deze pagina check je de lokale supers. Kies een winkel en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Kessenich-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Kessenich

Welke supermarkt is nu open in Kessenich?

Vanmiddag of vanavond nog belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Handig: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Coop, Plus, Spar en ook Lidl en de Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde verhaal voor filialen van Dirk. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Vaak kan je daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Scroll naar boven, daar kan jij supermarkten spotten dicht bij jou in de buurt. Selecteer een supermarkt en achterhaal of de super de deuren geopend heeft. Gesloten? Geen nood. Je kan nu 24/7 boodschappen doen via internet. Meer weten? Zie het blok hiernaast. Bekijk ook alle info over Supermarkt kerksken

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Kessenich?

Sta je voor een dichte supermarkt? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de regio Limburg kun je kiezen uit meerdere supers die de boodschappen thuisbezorgen. De meeste artikelen als Frites/patat of Fruitsnoep van vertrouwde merken als GP en Tour Belingard gemakkelijk bij jou thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Jij kiest zelf: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Dikwijls heb je de gehele bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Check de openingstijden

Boodschappen winkels online

Vind de voordeligste supermarkt

* Hint: → Zoek online supermarkten in en rondom Limburg. Of bekijk handige info over Online supermarkt kerkhove.

Pick Up Point Kessenich

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgdienst? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Kessenich ideaal voor jou. Je maakt dan gebruik van het comfort van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles van Waspoeder t/m Croissant en artikelen van merken als Speyburn of De Halve Maan, haal jij gewoon af bij het supermarkt afhaalpunt. Tip: heb je weinig tijd? Ga in dat geval voor een warme maaltijd als Roerbak van pangasius met rode en gele paprika, Bami goreng met rundvlees of Broodje Warm Vlees. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en geniet van een heerlijk diner.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Kessenich

Leave a Comment