boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Kemmel

Meteen shoppen bij een supermarkt in Kemmel? Nieuwsgierig welke super momenteel geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Onderaan de pagina lees jij alle handige details betreffende supermarkten in Kemmel. Meteen boodschappen als bijv. Gekookte worst, Zoete witte wijn en Schoonmaakmiddel of boodschappen van onder andere Boswandeling en Bisolduo online inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je leest hier ook alle informatie over online boodschappen bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 120 bezoeken per jaar. We spenderen gemiddeld €30 tot €35 per bestelling. Populair is op dit momentde internet-supermarkt. Al duizenden boodschappers bestellen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt vandaag open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met de feestdagen de boodschappen bestellen? Ook belangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onderaan bekijk je alle supermarkten in jouw omgeving. Tik op een zaak naar keuzen en vind belangrijke gegevens. [jobs location=Kemmel-West-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Kemmel

Welke supermarkt is nu open in Kemmel?

Vanmiddag of vanavond nog een bezoekje aan de super brengen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag open? Ideaal: de supers hier hebben aangename openingstijden. Bij shops van Albert Heijn, Coop, Plus, Jumbo en bijvoorbeeld Lidl en de Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor supermarkten als Ekoplaza. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Standaard kan jij hier tot laat in de avond nog shoppen. Via onze supermarkt-zoeker kan jij supermarkten spotten die zich vlakbij bevinden.Maak een keuze en raadpleeg of de winkel nu geopend is. Dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Jij kan de hele dag door online boodschappen doen.Meer info? Rechts tref je aanvullende details. Check ook alles over Supermarkt kaulille

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Kemmel?

Sta je voor een dichte supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Om en nabij West-Vlaanderen vinden we meer en meer supers die thuisbezorging bieden. Alle producten als Diepvriesgroente en Zonnebrandcrème van welbekende merken als Splat en Brooklyn Brewery simpelweg bij jou afgeleverd aan huis. Ontdek nu zelf het gemak! De keuze is aan jou: bezorgen of afhalen. Bij veel aanbieders heb jij alle artikelen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Redenen voor het gebruik van de supermarkt aan huis

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Alle internet supermarkten

Bespaar geld op je boodschappen

* Advies: → Bekijk online supermarkten in de provincie West-Vlaanderen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt kaprijke.

Pick Up Point Kemmel

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een thuisbezorgservice? Dan is een supermarkt pick-up point in Kemmel ideaal voor jou. Je maakt dan gebruik van de voordelen van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een door jou gekozen moment. Alle boodschappen, van Frituursnacks t/m Glutenvrije snoep en spullen van welbekende merken als Gini of Jack Link’s, kun je zonder kosten ophalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Tip: chronisch tijdgebrek? Probeer daarvoor zo’n koelverse maaltijd als Makreelpakketje met sperziebonen, Kip in mozzarella kaassaus, groentemix en penne pasta of Broodje Ossenworst. Koken is niet nodig, even opwarmen en een gezonde maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Kemmel

Leave a Comment