boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Kemexhe

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Kemexhe? Wil je weten welkesuper nu open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze pagina vind jij de meeste data met betrekking tot supermarkten in Kemexhe. Nu boodschappen als Kaassouffle, Koolzuurhoudend en Uitdeelsnoep of supermarkt-producten van vertrouwde merken als Slendier en Ajax online kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Jij checkt hier ook up-to date gegevens over online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 2 tot 3 maal per week De supermarktbon ligt al gauw op €30 per winkelbezoek. Een interessante trend is zeker ook de online supermarkt. Meer en meer huishoudens doen hun aankopen online, en laten de boodschappen bezorgen. Meer weten over welke supermarkt de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt kan ik op een feestdag boodschappen doen? Ook belangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina bekijk je de supers. Kies een winkel en check bruikbare informatie. [jobs location=Kemexhe-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Kemexhe

Welke supermarkt is nu geopend in Kemexhe?

Direct de supermarkt bezoeken? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag open? Een groot voordeel: de supers in deze regio werken met klantvriendelijke openingstijden. Bij afdelingen van Plus, Albert Heijn, Coop, Jumbo en natuurlijk Lidl en Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Dit is niet anders voor winkels als Dirk. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Meestal kan je hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze zoekfunctie kan jij supermarkten spotten in jouw directe omgeving. Klik op jouw voorkeur en achterhaal op dit moment open is. Gesloten? Niet getreurd. Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen doen via internet. Hoe dat werkt? Zie het blok hiernaast. Zie ook onze blog over Supermarkt kasterlee

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Kemexhe?

Sta je voor een dichte supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de regio Luik vind je steeds meer opties voor supers die bij je thuiskomen. Alle denkbare boodschappen zoals Smaakvarianten chips en/of Oosterse maaltijdsauzen van top-merken als J.J. Darboven en/of Beond voordelig laten bezorgen wanneer jij wil. Wie wil dat nu niet? Kies zelf voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij alle (verse) boodschappen de volgende dag in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Check alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen winkels online

Vind de voordeligste supermarkt

* Advies: → Zoek online supermarkten in de provincie Luik. Of bekijk handige info over Online supermarkt kapellen.

Pick Up Point Kemexhe

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgdienst? In dat geval is een pick-up point in Kemexhe erg relevant voor jou. Je geniet dan van de voordelen van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op een tijdstip dat het jou schikt. De meeste boodschappen zoals Koffie capsules tot Kipschnitzel en boodschappen van welbekende merken als Unico of Bombay, haal jij gewoon af bij een supermarkt ophaalpunt. Goed om te weten: schiet koken er bij jou vaak in? Scoor dan een kant-en-klaar maaltijd als Thaise roerbak met grote garnalen, Kip Andorra of Broodje Carpacciotapenade. Een paar minuten opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Kemexhe

Leave a Comment