boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Keiem

Op zoek naar een supermarkt in Keiem? Direct achterhalen super nu open is, of welke op zondag open zijn? Op deze pagina vind jij alle bruikbare gegevens m.b.t. supermarkten in Keiem. Wil jij boodschappen als Cocktailsaus, Surinaams en Groene thee of producten van merken als Smirnoff en Abdijbrood via internet bestellen en bezorgen? Je vindt hier ook alle gegevens over de nieuwste trend: online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 tot 3 maal per week De orderwaarde bedraagt gemiddeld €30 tot €35 per winkelbezoek. Een interessante trend is zeker ook de online supermarkt. Meer en meer boodschappers bestellen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke super de komende uren geopend is? Bij welke supers kan ik op een feestdag mijn inkopen doen? Ook interessant: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?In het midden van de pagina tref je de winkels. Tik op een zaak naar keuzen en spot meer details. [jobs location=Keiem-West-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Keiem

Welke supermarkt is nu geopend in Keiem?

Meteen boodschappen doen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu open? Pluspunt: de supers in deze regio werken met aangename openingstijden. Bij filialen van Albert Heijn, Spar, Coop, Plus maar ook Aldi en de Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Dit geldt ook voor supers als Hoogvliet. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze zoekfunctie zoek je de supermarkten die zich vlakbij bevinden.Tik op een super en bekijk of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Al gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. Meer info? Rechts tref je aanvullende details. Check ook alles over Supermarkt kaprijke

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Keiem?

Is de supermarkt gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de regio West-Vlaanderen vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. Alle boodschappen als Boterhamzakjes en Paracetamoltabletten van onder andere Van Wijngaarden en/of Cornetto op een door jou gekozen moment thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Maak een keuze voor de bezorgservice of het pick-up point. Dikwijls heb je alle boodschappen voordelig en snel in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Webshops van supers

Bekijk alle acties

* Hint: → Vind online supermarkten in de omgeving van West-Vlaanderen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt kanne.

Pick Up Point Keiem

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgers? Kies dan voor een pick-up point in Keiem een uitkomst. Je hebt dan de pluspunten van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen wanneer jij wilt. De meeste boodschappen zoals Mosterdzaad t/m Haargel en goederen van erkende merken als Beond of Amy’s Kitchen, haal je zelf af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: houd je niet van koken? Kies dan ook voor een koelverse maaltijd als Gegrilde langoustines met citroenpartjes, Blinde vink, bietjes, aardappelschijfjes in kaassaus of Broodje Oude Kaas. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en je kan al aan tafel gaan.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Keiem

Leave a Comment