boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Kasterlee

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Kasterlee? Direct achterhalen supermarkt op dit moment open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze pagina lees jij alle belangrijke details m.b.t. supermarkten in Kasterlee. Direct boodschappen zoals bijv. Kipnuggets, Rootbeer en Stoppen met roken of producten van welbekende merken als Tiense en Els online kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook praktische informatie over de trends rondom online boodschappen bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 10 bezoeken in de maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €22,50 per winkelbezoek. Een interessante trend is boodschappen kopen bij de online super. Een groeiend aantal huishoudens gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Meer weten over welke super de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op een feestdag mijn inkopen doen? Ook belangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Onder deze pagina tref je alle supermarkten. Kies een winkel en check bruikbare informatie. [jobs location=Kasterlee-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Kasterlee

Welke supermarkt is nu open in Kasterlee?

Direct belangrijke boodschappen nodig? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu open? Ideaal: de lokale supermarkten hanteren aangename openingstijden. Bij filialen van Jumbo, Coop, Spar, Plus en Aldi en de Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Dit geldt ook voor winkels als Hoogvliet. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Handig: je kunt daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Hierboven kan jij supermarkten spotten die vlakbij gevestigd zijn. Tik op een super en lees meer over of de super momenteel open is. Niet meer open? Schrik niet. Je kunt waar en wanneer je maar wil gewoon online boodschappen doen. Hoe dat werkt? Zie het blok hiernaast. Nu ook online: alles over Supermarkt kanne

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Kasterlee?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Rondom Antwerpen vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. Alle producten als Ontbijtkoek en/of Schnitzel en cordon bleu van top-merken als Dash en Van de Boom eenvoudig aan huis bezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Het is jouw feestje: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Niet zelden heb jij jouw order voordelig en snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supers bij jou in de buurt

Check de openingstijden

Webshops van supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Tip: → Bezoek direct online supermarkten in de provincie Antwerpen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt kalmthout.

Pick Up Point Kasterlee

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een thuisbezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Kasterlee erg relevant voor jou. Je maakt dan gebruik van het grote gemak van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een door jou gekozen moment. Eigenlijk alle producten als Baby t/m Pindakaas en producten van A-merken als Diksmuidse en Multilind, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt ophaalpunt. Handig: ontbreekt het je aan tijd? Scoor dan een kant-en-klaar maaltijd als Ravioli van hand gepelde Hollandse garnalen, Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen of Broodje Leidse Kaas. 10 minuutjes opwarmen, en smullen maar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Kasterlee

Leave a Comment