boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Kallo

Boodschappen doen bij een supermarkt in Kallo? Nieuwsgierig welke super op dit moment open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze pagina tref jij alle bruikbare data over de supermarkten in Kallo. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals bijv. Taart, Gevulde koeken en Vis of artikelen van onder andere Linea Fresh en Nestle online inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook bruikbare informatie over de nieuwste trend: de boodschappen online bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt meer dan 100 bezoekjes per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €22,50 per winkelbezoek. Een interessante trend is daarnaast online boodschappen bestellen. Opvallend veel supermarkt-bezoekers bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Wil jij weten welke supermarkt vanavond nog open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met kerst of pasen mijn boodschappen inslaan? En ook handig: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Onderaan bekijk je de beste supers uit de buurt. Maak een keuzen uit de shops en bekijk belangrijke gegevens. [jobs location=Kallo-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Kallo

Welke supermarkt is nu geopend in Kallo?

Vandaag nog een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Een groot voordeel: de supers hier hebben aangename openingstijden. Bij winkels van Spar, Plus, Jumbo, Albert Heijn maar ook Lidl en/of Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde verhaal voor bijvoorbeeld Deen. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Met behulp van de winkelzoeker tref je alle supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Tik op een super en check of de winkel open is of niet. Is de super al dicht? Geen paniek! Je kunt – wanneer jij dat wil – online boodschappen doen.Hoe dat werkt? Check het blok hiernaast voor meer info. Lees ook meer over Supermarkt kaaskerke

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Kallo?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de buurt van Oost-Vlaanderen constateren we opvallend veel supers die thuisbezorging bieden. Alle benodigde boodschappen als Vleeskruiden en Zonnebrandcrème van betrouwbare merken als Molinari en/of Francois Arnaud lekker makkelijk thuis afgeleverd. Dat is toch geweldig? De keuze is aan jou: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Meesetal heb jij de aankopen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vergelijk alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Boodschappen winkels online

Bespaar op de kassabon

* Mis dit niet: → Bekijk online supermarkten in de provincie Oost-Vlaanderen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt juprelle.

Pick Up Point Kallo

Direct online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een bezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Kallo erg relevant voor jou. Je hebt dan de pluspunten van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op een door jou gekozen moment. Eigenlijk alle producten als Smeltkaas tot Kinderen en alles van vertrouwde merken als Pure Leaf en Campisi, haal je zelf af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Let op: schiet koken er bij jou vaak in? Scoor dan een ambachtelijke maaltijd als Ravioli gevuld met asperges, garnalen en manchegokaas, Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen of Boe­ren­kool­stoof met ei. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en smullen maar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Kallo

Leave a Comment