boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Kalken

Boodschappen doen bij een supermarkt in Kalken? Erachter komen welke super nu open is, of welke op zondag open zijn? Hieronder tref je alle bruikbare details wat betreft supermarkten in Kalken. Snel en eenvoudig boodschappen zoals bijv. Nasiblok/ bamischijf, Bananen en Hulzen tabak of artikelen van erkende merken als 1wine en Cockburn’s online bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook uitgebreide data over de boodschappen online bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 2 tot 3 maal per week De supermarktbon ligt al gauw op €27,50 per boodschappenlijstje. Een hype is momenteel daarnaast online boodschappen bestellen. Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Uitzoeken welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij welke supers kan ik op zondagen terecht?En niet onbelangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Beneden check je de winkels. Kies een geschikt bedrijf en zoek naar meer details. [jobs location=Kalken-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Kalken

Welke supermarkt is nu geopend in Kalken?

Meteen belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Een groot voordeel: veel shops in de omgeving hebben zeer ruime openingstijden. Bij shops van Spar, Jumbo, Plus, Albert Heijn en Lidl en/of Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Regelmatig geldt dat ook voor supermarkten als Jan linders. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Meestal kan je hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Bovenaan deze pagina zoek je de supermarkten die vlakbij zijn. Klik op een van de supers en ontdek op dit moment open is. Al gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kan nu 24/7 de internet-supermarkt bezoeken. Kan ik dat ook? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt juseret

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Kalken?

Een gesloten supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de buurt van Oost-Vlaanderen zijn er steeds meer bezorgservices. Alle benodigde boodschappen als Pleisters en Vlees waren van bijvoorbeeld Binkie of Bros lekker makkelijk bij jou thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! Kies zelf voor de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Niet zelden heb jij de gehele bestelling binnen 24 uur in huis.

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

ZIe of jouw supermarkt open is

Ook de online supers

Online aanbiedingen bekijken

* Hint: → Zoek online supermarkten in de streek Oost-Vlaanderen. Of bekijk handige info over Online supermarkt jupille-sur-meuse.

Pick Up Point Kalken

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op een bezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Kalken een bruikbaar alternatief. Je maakt dan gebruik van de pluspunten van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Tandenstokers tot Bouillon en goederen van topmerken als Bic of Life, haal jij gewoon af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Tip: heb je weinig tijd? Koop dan zo’n koelverse maaltijd als Mediterrane garnalenspiesen, Varkensvlees, erwten, aardappelpuree of Broodje Parmaham. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en je kan al aan tafel gaan.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Kalken

Leave a Comment