boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Kaggevinne

Op zoek naar een supermarkt in Kaggevinne? Uitzoeken welke supermarkt nu geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Hieronder vind je de meeste details wat betreft supermarkten in Kaggevinne. Meteen boodschappen zoals Crèmespoeling, Cava en Kantoorartikelen of boodschappen van onder andere Martini en Kettle via internet inkopen en bezorgen? Je vindt hier ook meer data over de nieuwste trend: boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op meer dan 100 bezoekjes per jaar. We spenderen gemiddeld €20 tot €25 per bezoekje. Een hype is momenteel zeker ook de online supermarkt. Opvallend veel huishoudens doen hun aankopen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij welke supers kan ik op zondagen shoppen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Hieronder ontdek je supers bij jou in de buurt. Maak een keuzen uit de shops en check alles wat je moet weten. [jobs location=Kaggevinne-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Kaggevinne

Welke supermarkt is nu open in Kaggevinne?

Vanmiddag of vanavond nog belangrijke boodschappen nodig? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Pluspunt: de supers in deze regio werken met vrij lange openingstijden. Bij filialen van Coop, Plus, Albert Heijn, Jumbo en Aldi en de Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Hetzelfde verhaal voor winkels als Dekamarkt. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Standaard kan jij hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten dicht bij jou in de buurt. Tik op een super en raadpleeg of de super momenteel open is. Is de super al dicht? Niet getreurd. Je kunt waar en wanneer je maar wil bestellen bij een van de online supers. Meer weten? Lees verderop meer over deze service. Ook interessant: Supermarkt juprelle

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Kaggevinne?

Is de winkel niet geopend? Probeer dan eens online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de regio Vlaams Brabant vind je steeds meer opties voor supers die de boodschappen thuisbezorgen. De meeste artikelen als Douchecreme of Koreaans van welbekende merken als Venz en Delifrance simpelweg thuis afgeleverd. Wie wil dat nu niet? Kies zelf voor de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel supers heb je je bestelling binnen 24 uur in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supers bij jou in de buurt

Vind openingstijden

Boodschappen winkels online

Bekijk alle acties

* Handig: → Vind online supermarkten in en rondom Vlaams Brabant. Lees nu ook alles over Online supermarkt julemont.

Pick Up Point Kaggevinne

Direct online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een bezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Kaggevinne wat voor jou. Je geniet dan van de pluspunten van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een moment dat jou uitkomt. Boodschappen zoals Pizza’s t/m Leverpastei en spullen van merken als Wilhelmina en Van Dijk, pik jij vaak gratis op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: houd je niet van koken? Probeer daarvoor zo’n ambachtelijke maaltijd als Oesters met tomatensalsa en basilicum, Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen of Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en geniet van een heerlijk diner.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Kaggevinne

Leave a Comment