boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Kachtem

Zoek je de beste supermarkt in Kachtem? Erachter komen welke super vandaag geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze pagina lees jij alle belangrijke info m.b.t. supermarkten in Kachtem. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals bijvoorbeeld Pleisters, Badparels/ badbal en Uitdeelzakjes chips of items van merken als Copar en Lactacyd op internet kopen en bezorgen? Jij checkt hier ook up-to date gegevens over online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 a 3 keer per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €27,50 per bezoekje. Populair is op dit momentdaarnaast online boodschappen bestellen. Meer en meer Nederlanders bestellen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Nieuwsgierig welke supermarkt vandaag open is? Bij welke winkels kan ik met kerst of pasen mijn boodschappen inslaan? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Onderaan ontdek je de regionale supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en zoek naar alles wat je moet weten. [jobs location=Kachtem-West-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Kachtem

Welke supermarkt is nu open in Kachtem?

Op dit moment de supermarkt bezoeken? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment open? Pluspunt: de lokale supermarkten hanteren flexibele openingstijden. Bij afdelingen van Coop, Spar, Albert Heijn, Jumbo maar ook Aldi en/of Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Ook het geval voor winkels als Ekoplaza. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Doorgaans kun jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze supermarkt-zoeker tref je alle supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Kies een winkel en ontdek of de super de deuren geopend heeft. Al gesloten? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag bestellen bij een van de online supers. Kan ik dat ook? Lees er hiernaast meer over. Nu ook online: alles over Supermarkt jupille-sur-meuse

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Kachtem?

Is de winkel niet geopend? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Om en nabij West-Vlaanderen zijn er steeds meer bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Enveloppen of Suikervrije drop van erkende merken als Montagne Jeunesse en Pure Plus gemakkelijk thuis afgeleverd. Een uitkomst voor velen! Maak zelf een keuze tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Meesetal heb jij de boodschappen voordelig en snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Check alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Boodschappen webshops

Bespaar geld op je boodschappen

* Tip: → Check alle online supermarkten in de buurt van West-Vlaanderen. Of bekijk handige info over Online supermarkt joncret.

Pick Up Point Kachtem

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de service aan huis? In dat geval is een pick-up point in Kachtem een bruikbaar alternatief. Jij gebruikt dan het comfort van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles van Toiletpapier tot Palingworst en boodschappen van bijvoorbeeld Falanghina en Echo Indigo, haal je moeiteloos op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Let op: ontbreekt het je aan tijd? Koop dan zo’n vriesverse maaltijd als Teriyaki zalm met peultjes en radijs, Donkey Kicks Chicken of Tortellini gevuld met kaas. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en geniet van een heerlijk diner.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Kachtem

Leave a Comment