boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Jumet

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Jumet? Nieuwsgierig welke super vandaag geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op Supermarktvergelijken.com tref je alle handige details met betrekking tot supermarkten in Jumet. Vandaag nog boodschappen als Schepijs, Zeep en Citroensap en limoensap of artikelen van erkende merken als Calgon en Minions online kopen en bezorgen? Jij checkt hier ook praktische nieuwsberichten over de trends rondom online je boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer meer dan 100 bezoekjes per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €25 tot €30 per bezoek. Wat jij eens moet proberen is de internet-supermarkt. Al duizenden huishoudens doen hun aankopen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke winkels kan ik op een feestdag mijn boodschappen inslaan? Ook interessant: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Zometeen tref je de supers. Maak een keuzen uit de shops en spot praktische details. [jobs location=Jumet-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Jumet

Welke supermarkt is nu geopend in Jumet?

Meteen belangrijke boodschappen nodig? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Gelukkig: de lokale supermarkten hanteren aangename openingstijden. Bij bedrijven als Jumbo, Albert Heijn, Spar, Coop en ook Aldi en Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde geldt voor supers als Dekamarkt. En dan vooral de winkels op A-locaties. Doorgaans kun jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze supermarkt-zoeker kun je supermarkten bekijken dicht bij jou in de buurt. Selecteer een supermarkt en raadpleeg op dit moment open is. Niet meer open? Niet getreurd. Je kunt op jouw tijd boodschappen doen via internet. Meer weten? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt jodoigne

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Jumet?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de buurt van Henegouwen zijn er steeds meer bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Pasta en Pizza van vertrouwde merken als Trachitol en ERU vlug en voordelig thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Je kan zelfs kiezen tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel internet-supers heb je de boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De voordelen van desupermarkt bezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je bespaart veel tijd
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Webshops van supers

Online aanbiedingen bekijken

* Handig: → Vind online supermarkten in en rondom Henegouwen. Of lees meer over Online supermarkt jesseren.

Pick Up Point Jumet

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorger? In dat geval zijn de pick-up points in Jumet ideaal voor jou. Je geniet dan van de vele voordelen van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op als jou het uitkomt. De meeste boodschappen zoals Toffee tot Tapas en alles van merken als Boska en Straffe Hendrik, kun je zonder kosten ophalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Niet vergeten: houd je niet van koken? Scoor dan een ambachtelijke maaltijd als Gebakken tongschar met appeltjes en vanillesaus, Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst of Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en smullen maar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Jumet

Leave a Comment