boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Julémont

Boodschappen doen bij een supermarkt in Julémont? Direct achterhalen supermarkt nu open is, of waar je op zondag terecht kan? Op Supermarktvergelijken.com tref je de meeste informatie rondom supermarkten in Julémont. Snel en gemakkelijk boodschappen als Marokkaanse maaltijd, Koffie pads en Make-up kwasten of supermarkt-producten van bijvoorbeeld Otrivin en Heksehyl online kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook bruikbare gegevens over opties m.b.t. online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 2 a 3 bezoeken in de week. De supermarktbon ligt al gauw op €35 tot €40 per winkelbezoek. Een hype is momenteel ook online boodschappen doen. Een groeiend aantal consumenten gebruiken de online supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Weten welke supermarkt momenteel geopend is? Waar kan ik met kerst of pasen mijn inkopen doen? Ook belangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Onderaan doorzoek je supers bij jou in de buurt. Klik op een shop en zoek naar alle informatie. [jobs location=Julémont-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Julémont

Welke supermarkt is nu geopend in Julémont?

Vandaag nog een supermarkt vinden om te shoppen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag open? Een groot voordeel: de supers in deze regio werken met flexibele openingstijden. Bij winkels van Coop, Jumbo, Spar, Albert Heijn en Aldi en de Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld Dirk. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Scroll naar boven, daar kan jij supermarkten spotten die vlakbij zijn. Maak een keuze en ontdek de actuele openingstijden.Gesloten? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag de internet-supermarkt bezoeken. Meer info? Lees er hiernaast meer over. Nu ook online: alles over Supermarkt jeuk

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Julémont?

Is het buiten openingstijden? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. Om en nabij Luik vind je steeds meer opties voor bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Citroensap en limoensap of Asperge en artisjok en selderij van bijvoorbeeld Vaccari en Cereal op een door jou gekozen moment thuis afgeleverd. Wie wil dat nu niet? Maak zelf een keuze tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel internet-supers heb je alle (verse) boodschappen de volgende dag in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgers

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Achterhaal openingstijden

Ook de online supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Mis dit niet: → Bekijk online supermarkten in de buurt van Luik. Of lees meer over Online supermarkt jeneffe.

Pick Up Point Julémont

Wil jij ook online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een bezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Julémont een uitkomst. Je maakt dan gebruik van de pluspunten van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een tijdstip dat het jou schikt. Alles wat je nodig hebt, van Frisdranken t/m Ontbijtbiscuit en goederen van geliefde merken als Slimme Reus en Nesti Dante, kun je gemakkelijk afhalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Niet vergeten: ontbreekt het je aan tijd? Koop dan zo’n warme maaltijd als (Rode) Mul in een pakketje, Spinazie à la crème met champignons of Broodje Kipfilet. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en geniet van een heerlijk diner.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Het kost je amper tijd
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Julémont

Leave a Comment