boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Jollain-Merlin

Op zoek naar een supermarkt in Jollain-Merlin? Wil je weten welkesupermarkt momenteel geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze website lees jij alle handige data over de supermarkten in Jollain-Merlin. Moeiteloos boodschappen als bijvoorbeeld Pannenkoeken, Alcoholvrij en Vloeibare schoonmaakzeep of items van topmerken als Chocxx en Ricard via internet bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook handige data over de nieuwste trend: online je boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 12 bezoekjes per maand. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €30 per bezoekje. Wat sterk in opkomst is, is de internet-supermarkt. Al honderden Nederlanders kopen de boodschappen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Benieuwd welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met de feestdagen boodschappen doen? En niet onbelangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Beneden bekijk de verschillende aanbieders. Maak een keuzen uit de shops en bekijk praktische details. [jobs location=Jollain-Merlin-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Jollain-Merlin

Welke supermarkt is nu open in Jollain-Merlin?

Snel boodschappen doen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Goed nieuws: de supers hier hebben vrij lange openingstijden. Bij filialen van Plus, Coop, Albert Heijn, Jumbo en Aldi en de Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit is niet anders voor onder andere Ekoplaza. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Meestal kan je hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Scroll naar boven, daar tref je alle supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Maak een keuze en bekijk op dit moment open is. Al gesloten? Niet getreurd. Je kunt – wanneer jij dat wil – gewoon online boodschappen doen. Meer weten? Lees verderop meer over deze service. Lees ook meer over Supermarkt jesseren

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Jollain-Merlin?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je de hele dag boodschappen bestellen. Rondom Henegouwen vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgservices. De meeste artikelen als Snoep en koek en chips of Pasta sauzen van onder andere Ana Luz of Hardys wanneer het jou uitkomt thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? De keuze is aan jou: de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel supers heb je de aankopen verrassend snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgers

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind alle belangrijke supers

Check de openingstijden

Ook de online supers

Bekijk alle acties

* Handig: → Vind online supermarkten in de buurt van Henegouwen. Lees nu ook alles over Online supermarkt jemeppe-sur-meuse.

Pick Up Point Jollain-Merlin

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorger? Kies dan voor een pick-up point in Jollain-Merlin wat voor jou. Je maakt dan gebruik van de vele voordelen van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. Boodschappen zoals Noten tot Bindmiddel en alles van vertrouwde merken als Life of Mina, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt ophaalpunt. Handig: schiet koken er bij jou vaak in? Ga in dat geval voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Ceviche van coquilles, Slavink in jus met stamppot snijbonen of Nasi goreng speciaal, kip in satésaus. Koken is niet nodig, even opwarmen en je kan al aan tafel gaan.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Jollain-Merlin

Leave a Comment