boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Jeneffe

Een supermarkt bezoeken in Jeneffe? Benieuwd welke super nu open is, of welke op zondag open zijn? Op deze website vind jij alle bruikbare data m.b.t. supermarkten in Jeneffe. Meteen boodschappen als bijv. Palingworst, Sherry en Mosterdsoep of boodschappen van onder andere Lambert en Velarte online inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook up-to date data over opties m.b.t. online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 120 bezoeken per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €25 per aankoop. Wat sterk in opkomst is, is boodschappen kopen bij de online super. Meer en meer mensen gebruiken de online supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke winkels kan ik tijdens speciale dagen mijn inkopen doen? Ook belangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Beneden bekijk de verschillende aanbieders. Kies een winkel en zoek naar alle informatie. [jobs location=Jeneffe-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Jeneffe

Welke supermarkt is nu open in Jeneffe?

Direct belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag open? Ideaal: veel shops in de omgeving hebben zeer ruime openingstijden. Bij afdelingen van Coop, Albert Heijn, Jumbo, Spar en ook Lidl en de Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor winkels als Dekamarkt. Met name bij de grote filialen. Meestal kan je hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze zoekfunctie ontdek jij supermarkten die zich vlakbij bevinden.Maak een keuze en ontdek op dit moment open is. Is de super al dicht? Schrik niet. Jij kan de hele dag door gewoon online boodschappen doen. Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Check ook alles over Supermarkt jehonville

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Jeneffe?

Is de winkel niet geopend? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de regio Luik vinden we meer en meer bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Verse cake en Diepvriesmaaltijd van merken als Bessola en/of Scheckter’s wanneer het jou uitkomt bij jou thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! Je kan zelfs kiezen tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij alle artikelen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind alle belangrijke supers

Vind openingstijden

Ook de online supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Let op: → Bezoek direct online supermarkten in de buurt van Luik. Of lees meer over Online supermarkt jauchelette.

Pick Up Point Jeneffe

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Jeneffe ideaal voor jou. Je geniet dan van de pluspunten van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een tijdstip dat het jou schikt. Alles van Cassis tot Bladsla en artikelen van welbekende merken als Chateau Lamothe en Viverty, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Niet vergeten: heb je weinig tijd? Koop dan zo’n kant-en-klaar maaltijd als Clamshowder, Runderhachee met rode kool of Broodje Panchetta. 10 minuutjes opwarmen, en smullen maar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Jeneffe

Leave a Comment