boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Jemeppe-sur-Sambre

Een supermarkt bezoeken in Jemeppe-sur-Sambre? Wil je weten welkesuper vandaag open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hieronder tref je alle handige details betreffende supermarkten in Jemeppe-sur-Sambre. Probleemloos boodschappen als Fruitshoot, Chocola en Bewuste voeding of boodschappen van welbekende merken als Sheridan’s en Landerbrau online bestellen en bezorgen? Je vindt hier ook up-to date tips over de nieuwste trend: online je boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 12 bezoekjes per maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €30 tot €35 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is zeker ook de online supermarkt. Al duizenden mensen maken er gebruik van, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) vandaag open is? Waar kan ik op zondag mijn inkopen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Onder deze pagina bekijk je de regionale supermarkten. Maak een keuzen uit de shops en check praktische details. [jobs location=Jemeppe-sur-Sambre-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Jemeppe-sur-Sambre

Welke supermarkt is nu open in Jemeppe-sur-Sambre?

Op dit moment belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu geopend? Handig: de supers hier hebben prettige openingstijden. Bij filialen van Spar, Coop, Albert Heijn, Jumbo of bijv. Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde verhaal voor bijvoorbeeld Jan linders. En dan vooral de winkels op A-locaties. Standaard kan jij hier tot laat in de avond nog shoppen. Hierboven tref je alle supermarkten in de regio. Kies een winkel en lees meer over of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Gesloten? Schrik niet. Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. Meer weten? Zie het blok hiernaast. Ook interessant: Supermarkt jehay

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Jemeppe-sur-Sambre?

Een gesloten supermarkt? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de omgeving van Namen vind je steeds meer opties voor boodschappen bezorgdiensten. De meeste artikelen als Deodorant of Karbonades van vertrouwde merken als Ymea en Lassie lekker makkelijk thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Jij kiest zelf: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel supers heb je de aankopen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Boodschappen winkels online

Bekijk alle acties

* Advies: → Vind online supermarkten in en rondom Namen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt jauche.

Pick Up Point Jemeppe-sur-Sambre

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgdienst? In dat geval is een pick-up point in Jemeppe-sur-Sambre een bruikbaar alternatief. Jij profiteert dan van het comfort van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een tijdstip dat het jou schikt. Boodschappen zoals Alcohol t/m Spareribs en sate en producten van topmerken als Personna of Amsterdammertje, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Tip van onze kant: heb je weinig tijd? Scoor dan een magnetronmaaltijd als Asperge-vis festijn, Draadjesvlees in rode wijnsaus of Nasi goreng, quorn, satésaus. Even de magnetron in, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Jemeppe-sur-Sambre

Leave a Comment