boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Jehay

Op zoek naar een supermarkt in Jehay? Benieuwd welke supermarkt op dit moment open is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze website lees je alle relevante details rondom supermarkten in Jehay. Direct boodschappen als bijvoorbeeld Toast, Knackebrod en Kinderbeleg of producten van onder andere Domaine Zayane en Trek online bestellen en laten thuisbezorgen? Je treft hier ook bruikbare gegevens over de nieuwste trend: de boodschappen online bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 10 bezoeken in de maand. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €25 tot €30 per bezoekje. Een hype is momenteel de supermarkt waar je online kan bestellen. Al honderden boodschappers doen hun aankopen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Benieuwd welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Waar kan ik op een feestdag terecht?En ook handig: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Hieronder vind de verschillende aanbieders. Kies een winkel en doorzoek belangrijke gegevens. [jobs location=Jehay-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Jehay

Welke supermarkt is nu open in Jehay?

Op dit moment een supermarkt vinden om te shoppen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu open? Gelukkig: veel shops in de omgeving hebben zeer flexibele openingstijden. Bij winkels van Plus, Spar, Albert Heijn, Jumbo en bijvoorbeeld Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Hoogvliet. En dan vooral de winkels op A-locaties. Meestal kan je hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Bovenaan deze pagina kun je supermarkten bekijken dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en ontdek of de super de deuren geopend heeft. Gesloten? Schrik niet. Je kunt waar en wanneer je maar wil gewoon online boodschappen doen. Werkt dat ook voor mij? Lees verderop meer over deze service. Nu ook online: alles over Supermarkt jamoigne

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Jehay?

Is het buiten openingstijden? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Surinaams en Hartig van welbekende merken als Wenneker en/of Ponche Kuba wanneer het jou uitkomt aan huis bezorgd. Dat is toch geweldig? Maak een keuze voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Dikwijls heb je alle artikelen de volgende dag in huis.

De pluspunten van de supermarkt aan huis

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Altijd de beste aanbiedingen

Check alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Supermarkt webwinkels

Check de beste aanbiedingen

* Handig: → Zoek online supermarkten in en rondom Luik. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt jambes.

Pick Up Point Jehay

Direct online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgdienst? Dan is een supermarkt pick-up point in Jehay wat voor jou. Je hebt dan het grote gemak van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point als jou het uitkomt. Alles van Eieren t/m Superfood en producten van merken als Veganz en Elseve, pik jij vaak gratis op bij het supermarkt afhaalpunt. Hint: heb je weinig tijd? Bestel dan een vriesverse maaltijd als Roerbak van garnalen en mosselen met gele rijst, Runderstoofpotje met stamppot hutspot of Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree. Een paar minuten opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Jehay

Leave a Comment