boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Javingue

Boodschappen doen bij een supermarkt in Javingue? Nieuwsgierig welke super vandaag open is, of waar je op zondag terecht kan? Hier vind jij alle handige informatie betreffende supermarkten in Javingue. Zonder problemen boodschappen als bijv. Quinoa, Anti-klit spray en Health yoghurt of boodschappen van vertrouwde merken als Dr Pepper en Sultana via internet bestellen en bezorgen? Je treft hier ook meer details over de trends rondom online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 2 tot 3 maal per week De supermarktbon ligt al gauw op €30 per bezoek. Populair is op dit momentzeker ook de online supermarkt. Opvallend veel consumenten maken er gebruik van, en kiezen voor thuisbezorging. Weten welke super momenteel geopend is? Bij welke supers kan ik op zondagen de boodschappen bestellen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Beneden bekijk je alle supermarkten in jouw omgeving. Klik op een shop en zoek naar bruikbare informatie. [jobs location=Javingue-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Javingue

Welke supermarkt is nu geopend in Javingue?

Direct boodschappen inslaan? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu open? Pluspunt: de lokale supermarkten hanteren aangename openingstijden. Bij locaties van Jumbo, Spar, Coop, Albert Heijn en ook Aldi en Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor supermarkten als Hoogvliet. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Vaak kan je daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Scroll naar boven, daar zoek je de supermarkten die vlakbij zijn. Kies een winkel en bekijk of de winkel nu geopend is. Al gesloten? Schrik niet. Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. Werkt dat ook voor mij? Lees er hiernaast meer over. Bekijk ook alle info over Supermarkt jamioulx

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Javingue?

Een gesloten supermarkt? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Om en nabij Namen vind je steeds meer opties voor supers die de boodschappen thuisbezorgen. De meeste artikelen als Vuilniszakken en/of Premixen van top-merken als Maximus of Lacpure simpel en snel laten bezorgen wanneer jij wil. Wie wil dat nu niet? Maak een keuze voor bezorgen of afhalen. Dikwijls heb je de aankopen de volgende dag in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgers

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Check alle supermarkten

Vind openingstijden

Webshops van supers

Bekijk alle acties

* Goed om te weten: → Check alle online supermarkten in de streek Namen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt jamagne.

Pick Up Point Javingue

Direct online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een thuisbezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Javingue een uitkomst. Jij profiteert dan van het grote gemak van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een door jou gekozen moment. Alles van Treksluitzakken tot Lenzenvloeistof en artikelen van betrouwbare merken als Dove of Holiday, haal je moeiteloos op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Tip van onze kant: schiet koken er bij jou vaak in? Bestel dan een ambachtelijke maaltijd als Kabeljauw met tomaatjes uit de oven, Kipsaté, atjar, sambalboontjes en nasi of Broodje Rookworst. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Javingue

Leave a Comment