boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Jalhay

Boodschappen doen bij een supermarkt in Jalhay? Direct achterhalen supermarkt vandaag open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze website vind jij alle bruikbare info met betrekking tot supermarkten in Jalhay. Meteen boodschappen zoals Uien, Containerzakken en Vitamines of supermarkt-producten van A-merken als Naked Noodle en Dubro online kopen en laten thuisbezorgen? Je treft hier ook handige informatie over de trends rondom online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. En vaak ook: gemiddeld zo’n 2 a 3 keer per week De supermarktbon ligt al gauw op €27,50 per bezoekje. Een trend van de laatste maanden is de supermarkt waar je online kan bestellen. Steeds meer Nederlanders bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Benieuwd welke supermarkt de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt kan ik met kerst of pasen shoppen? Ook interessant: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?In het midden van de pagina ontdek je alle supermarkten in jouw omgeving. Klik op een shop en check alle informatie. [jobs location=Jalhay-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Jalhay

Welke supermarkt is nu geopend in Jalhay?

Vandaag nog boodschappen inslaan? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu geopend? Een groot voordeel: bedrijven in deze regio hebben doorgaans flexibele openingstijden. Bij shops van Coop, Albert Heijn, Jumbo, Plus maar ook Lidl en Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Ook het geval voor onder andere Jan linders. En dan vooral de winkels op A-locaties. Op reguliere dagen kan jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Met behulp van de winkelzoeker kun je supermarkten bekijken die vlakbij gevestigd zijn. Kies een winkel en bekijk of de winkel open is of niet. Ben je al te laat? Dat is niet onoverkomelijk. Jij kan de hele dag door online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Bekijk ook alle info over Supermarkt izegem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Jalhay?

Is de supermarkt gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Rondom Luik vinden we meer en meer supermarkt bezorgservices. De meeste artikelen als Pleisters of Watten & wattenstaafjes van welbekende merken als Blossom Hill en Deliziosa eenvoudig thuis afgeleverd. Wat kan er prettiger zijn? Maak zelf een keuze tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel internet-supers heb je alle (verse) boodschappen verrassend snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgers

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind alle belangrijke supers

ZIe of jouw supermarkt open is

Supermarkt webwinkels

Bespaar geld op je boodschappen

* Mis dit niet: → Bekijk online supermarkten in de omgeving van Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt itterbeek.

Pick Up Point Jalhay

Wil jij online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de bezorger? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Jalhay erg relevant voor jou. Je hebt dan de voordelen van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een tijdstip dat het jou schikt. Eigenlijk alle producten als Cola tot Uitdeelsnoep en producten van erkende merken als Dom Berthet-Rayne en A&W, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Handig: schiet koken er bij jou vaak in? Bestel dan een vriesverse maaltijd als Bruschetta met gemarineerde paling, Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst of Zalm in dillesaus. 10 minuutjes opwarmen, en smullen maar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Jalhay

Leave a Comment