boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Izier

Boodschappen doen bij een supermarkt in Izier? Nieuwsgierig welke supermarkt op dit moment open is, of welke op zondag open zijn? Hier tref je alle relevante info over de supermarkten in Izier. Direct boodschappen als bijv. Tandenborstel, Bladsla en Kledinghangers of artikelen van topmerken als Den Eelder en Bebe Jou op internet kopen en bezorgen? Je vindt hier ook meer data over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n meer dan 100 bezoekjes per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €30 tot €35 per winkelbezoek. Een hype is momenteel zeker ook de online supermarkt. Steeds meer supermarkt-bezoekers gebruiken de online supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt(en) nu open is? Bij wie kan ik op zondagen mijn inkopen doen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Onderaan doorzoek je de winkels. Kies een geschikt bedrijf en vind meer details. [jobs location=Izier-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Izier

Welke supermarkt is nu open in Izier?

Op dit moment de supermarkt bezoeken? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu geopend? Gelukkig: de supers hier hebben klantvriendelijke openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Spar, Plus, Albert Heijn en natuurlijk Aldi en/of Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor supermarkten als Deen. Met name bij de grote filialen. Standaard kan jij hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze supermarkt-zoeker vind je supermarkten in de regio. Maak een keuze en ontdek of de super momenteel open is. Al gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer weten? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Zie ook onze blog over Supermarkt ittre

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Izier?

Sta je voor een dichte supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Om en nabij Luxemburg kun je kiezen uit meerdere boodschappen bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Mangosap of Mayonaise van betrouwbare merken als Caol Ila en/of Schweppes probleemloos bij jou afgeleverd aan huis. Een uitkomst voor velen! Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel supers heb je je bestelling binnen 24 uur in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supers bij jou in de buurt

Bekijk openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bekijk alle acties

* Goed om te weten: → Bezoek direct online supermarkten in de omgeving van Luxemburg. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt isnes.

Pick Up Point Izier

Wil jij online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een bezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Izier een uitkomst. Je maakt dan gebruik van de pluspunten van online bestellen, en je haalt de boodschappen af wanneer jij wilt. Boodschappen zoals Chips in koker t/m Maaltijd Kruidenmixen en boodschappen van A-merken als Estrella en The primal pantry, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Hint: ontbreekt het je aan tijd? Probeer daarvoor zo’n heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Saucijzenbroodje met paling, Groenteschotel of Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en geniet van een heerlijk diner.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Izier

Leave a Comment