boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Itegem

Zoek je de beste supermarkt in Itegem? Benieuwd welke supermarkt vandaag open is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze website lees je alle bruikbare details over de supermarkten in Itegem. Snel en gemakkelijk boodschappen als bijv. Thee, Ontbijtbiscuit en Neutral of boodschappen van onder andere Joseph Drouhin en Braniff online kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook actuele gegevens over de trends rondom online je boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 120 bezoeken per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €22,50 per boodschappenlijstje. Wat sterk in opkomst is, is de internet-supermarkt. Al honderden supermarkt-bezoekers kopen de boodschappen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Weten welke super vanavond nog open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik tijdens speciale dagen boodschappen doen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Onderaan check je alle supermarkten in jouw omgeving. Kies een winkel en check alles wat je moet weten. [jobs location=Itegem-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Itegem

Welke supermarkt is nu geopend in Itegem?

Meteen de supermarkt bezoeken? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment open? Handig: veel shops in de omgeving hebben zeer vrij lange openingstijden. Bij filialen van Spar, Albert Heijn, Coop, Plus en Aldi en/of Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Ook het geval voor supermarkten als Deen. Met name bij de grote filialen. Vaak kan je daar tot laat in de avond nog shoppen. Via onze supermarkt-zoeker kan jij supermarkten spotten dicht bij jou in de buurt. Tik op een super en bekijk of de winkel nu geopend is. Dicht? Niet getreurd. Je kunt op jouw tijd boodschappen doen via internet. Meer weten? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Ook interessant: Supermarkt ingelmunster

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Itegem?

Is de supermarkt gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. Rondom Antwerpen zijn er steeds meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. De meeste artikelen als Asperges of Beenham en fricandeau van onder andere Nexium en/of The primal pantry wanneer jij wil bij jou thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Je kan zelfs kiezen tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel internet-supers heb je de gehele bestelling binnen 24 uur in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Boodschappen webshops

Bespaar op de kassabon

* Mis dit niet: → Bezoek direct online supermarkten in en rondom Antwerpen. Of lees meer over Online supermarkt ieper.

Pick Up Point Itegem

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de service aan huis? Dan is de optie voor een pick-up point in Itegem een bruikbaar alternatief. Je geniet dan van de voordelen van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles van Jus rundvlees tot Laurierblad en alles van topmerken als Affligem of Catisfactions, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: chronisch tijdgebrek? Ga in dat geval voor een ambachtelijke maaltijd als Mosselspiesjes, Runderhachee, rode kool, aardappelpuree of Pannekoeken met een gebakken ei. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en je kan al aan tafel gaan.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Itegem

Leave a Comment