boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hyon

Zoek je de beste supermarkt in Hyon? Nieuwsgierig welke super vandaag open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze pagina vind jij alle bruikbare informatie wat betreft supermarkten in Hyon. Zonder problemen boodschappen als Muesli, Rundervink en Buikverzorging of boodschappen van erkende merken als Ravelli en Sulpizio Tartufi online bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide tips over opties m.b.t. boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 bezoeken in de week. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €22,50 per bezoekje. Een hype is momenteel daarnaast online boodschappen bestellen. Al honderden supermarkt-bezoekers kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Meer weten over welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij wie kan ik op zondagen boodschappen doen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? In het midden van de pagina tref je de lokale supers. Tik op een zaak naar keuzen en zoek naar bruikbare informatie. [jobs location=Hyon-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hyon

Welke supermarkt is nu open in Hyon?

Direct de supermarkt bezoeken? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Ideaal: bedrijven in deze regio hebben doorgaans aangename openingstijden. Bij locaties van Plus, Coop, Spar, Albert Heijn en natuurlijk Lidl en de Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld Dekamarkt. En dan vooral de winkels op A-locaties. Standaard kan jij hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze zoekfunctie kun je supermarkten bekijken dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en raadpleeg of de winkel nu geopend is. Is de super al dicht? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. Werkt dat ook voor mij? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Nu ook online: alles over Supermarkt humain

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Hyon?

Is de winkel niet geopend? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Om en nabij Henegouwen constateren we opvallend veel supers die bij je thuiskomen. Alles wat je nodig hebt; Rundersaucijs of Seroendeng van merken als Aarts en/of Lourensford simpelweg bij jou thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Vaak kies je zelf tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel aanbieders heb jij jouw order razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De voordelen van desupermarkt aan huis

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Boodschappen winkels online

Vind de voordeligste supermarkt

* Niet vergeten: → Bekijk online supermarkten in de streek Henegouwen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt hulshout.

Pick Up Point Hyon

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorger? Dan is de optie voor een pick-up point in Hyon wat voor jou. Je geniet dan van de meerwaarde van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af wanneer jij wilt. De meeste boodschappen zoals Bodybutter t/m Franse droge worst en boodschappen van betrouwbare merken als GB of Mucoangin, kun je gemakkelijk afhalen bij het supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: geen tijd om te koken? Scoor dan een warme maaltijd als Hollandse garnalen met asperges, Snijbonenstamppot met slavink en jus of Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree. Een paar minuten opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Het kost je amper tijd
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Hyon

Leave a Comment