boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Huy

Een supermarkt bezoeken in Huy? Erachter komen welke supermarkt nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Op deze website tref je vergelijkingen en informatie met betrekking tot supermarkten in Huy. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als Knopen, Cereals en Zonnebrand of supermarkt-producten van merken als Dalwhinnie en Zinda online inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook meer informatie over de nieuwste trend: boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? En vaak ook: gemiddeld zo’n meer dan 100 bezoekjes per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €22,50 per bezoekje. Wat jij eens moet proberen is daarnaast online boodschappen bestellen. Al honderden Nederlanders bezoeken de internet-supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Benieuwd welke supermarkt(en) vandaag open is? Bij welke supermarkt kan ik met kerst of pasen boodschappen doen? Ook interessant: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?In het midden van de pagina check je de regionale supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en zoek naar alle informatie. [jobs location=Huy-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Huy

Welke supermarkt is nu geopend in Huy?

Direct boodschappen inslaan? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment open? Een groot voordeel: de meeste winkels hier beschikken over flexibele openingstijden. Bij locaties van Albert Heijn, Coop, Jumbo, Plus maar ook Aldi en Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Deen. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Handig: je kunt daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Via onze zoekfunctie ontdek jij supermarkten die vlakbij zijn. Klik op jouw voorkeur en achterhaal de actuele openingstijden.Ben je al te laat? Schrik niet. Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. Werkt dat ook voor mij? Check het blok hiernaast voor meer info. Check ook alles over Supermarkt hulste

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Huy?

Is de winkel niet geopend? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de regio Luik vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgservices. De meeste artikelen als Wokschotels en Gezichtsmasker van betrouwbare merken als CB12 en/of Anderson Valley zonder problemen aan huis bezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Jij kiest zelf: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Niet zelden heb jij de gehele bestelling voordelig en snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgers

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bespaar geld op je boodschappen

* Mis dit niet: → Vergelijk alle online supermarkten in de streek Luik. Of lees meer over Online supermarkt huldenberg.

Pick Up Point Huy

Wil jij ook online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgers? Dan is de optie voor een pick-up point in Huy erg relevant voor jou. Je hebt dan het grote gemak van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. De meeste boodschappen zoals Tussendoortje tot Runderlap en goederen van onder andere Peter Yealands of Celebracion, kun je zonder kosten ophalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: ontbreekt het je aan tijd? Scoor dan een koelverse maaltijd als Garnalenomelet met tomaat-komkommersalsa, Couscous, kip, mergueze worst of Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen. Koken is niet nodig, even opwarmen en smullen maar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Huy

Leave a Comment