boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hundelgem

Meteen shoppen bij een supermarkt in Hundelgem? Uitzoeken welke supermarkt op dit moment open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hier vind je vergelijkingen en info met betrekking tot supermarkten in Hundelgem. Eenvoudig boodschappen zoals bijv. Kaasfondue, Sigaren en Diepvries Vis of artikelen van erkende merken als Henkes en Nestle online kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook alle tips over de boodschappen online bestellen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. En vaak ook: gemiddeld zo’n 10 bezoeken in de maand. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €25 per aankoop. Wat jij eens moet proberen is boodschappen kopen bij de online super. Meer en meer boodschappers bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Meer weten over welke super op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met kerst of pasen shoppen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Onder deze pagina ontdek je de regionale supermarkten. Kies een geschikt bedrijf en vind alle informatie. [jobs location=Hundelgem-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hundelgem

Welke supermarkt is nu geopend in Hundelgem?

Direct een bezoekje aan de super brengen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu geopend? Ideaal: de meeste winkels hier beschikken over flexibele openingstijden. Bij shops van Spar, Jumbo, Albert Heijn, Plus en Aldi en Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Dit geldt ook voor supers als Dekamarkt. Met name bij de grote filialen. Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Met behulp van de winkelzoeker tref je alle supermarkten in de regio. Selecteer een supermarkt en bekijk of de super momenteel open is. Niet meer open? Geen nood. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen doen via internet. Meer weten? Zie het blok hiernaast. Ook interessant: Supermarkt hulshout

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Hundelgem?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In en rondom Oost-Vlaanderen vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Kantooraccessoires en/of Alcoholvrije wijn van merken als Care Free en/of Liebig vlug en voordelig thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! Je kan zelfs kiezen tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Dikwijls heb je alle boodschappen de volgende dag in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgers

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Check de openingstijden

Alle internet supermarkten

Online aanbiedingen bekijken

* Handig: → Vergelijk alle online supermarkten in de regio Oost-Vlaanderen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt huissignies.

Pick Up Point Hundelgem

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgers? Kies dan voor een pick-up point in Hundelgem erg relevant voor jou. Jij gebruikt dan het comfort van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af als jou het uitkomt. De meeste boodschappen zoals Uitnodigingen tot Thee en artikelen van betrouwbare merken als Prof Grunschnabel of Cosmo, haal je moeiteloos op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Let op: heb je weinig tijd? Kies dan ook voor een magnetronmaaltijd als Koolvisfilet in Spaanse tomatensaus, Karbonade gegrild met uienjus, boterbonen en witte rijst of Spaghetti, tonijn, kappertjes. 10 minuutjes opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Hundelgem

Leave a Comment