boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hulsonniaux

Boodschappen doen bij een supermarkt in Hulsonniaux? Benieuwd welke supermarkt nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Hier tref jij vergelijkingen en feiten rondom supermarkten in Hulsonniaux. Direct boodschappen zoals Snijworst, Boterhamzakjes en NaanVlees en pappadum of producten van vertrouwde merken als A&W en De Zaanse Hoeve online inkopen en laten thuisbezorgen? Je vindt daar ook alle details over de nieuwste trend: online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie komt er nu niet? Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 keer per week De orderwaarde bedraagt gemiddeld €27,50 per winkelbezoek. Een trend van de laatste maanden is boodschappen kopen bij de online super. Opvallend veel Nederlanders maken er gebruik van, en kiezen voor thuisbezorging. Benieuwd welke supermarkt momenteel geopend is? Bij welke winkels kan ik op een feestdag de boodschappen bestellen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Hieronder check je de lokale supers. Maak een keuzen uit de shops en spot belangrijke gegevens. [jobs location=Hulsonniaux-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hulsonniaux

Welke supermarkt is nu geopend in Hulsonniaux?

Op dit moment een bezoekje aan de super brengen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Ideaal: de supers hier hebben aangename openingstijden. Bij shops van Coop, Albert Heijn, Plus, Spar maar ook Aldi en/of Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Ook het geval voor bijvoorbeeld Dirk. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Hierboven tref je alle supermarkten dicht bij jou in de buurt. Tik op een super en raadpleeg of de winkel open is of niet. Dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Jij kan de hele dag door gewoon online boodschappen doen. Meer info? Lees verderop meer over deze service. Bekijk ook alle info over Supermarkt huise

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Hulsonniaux?

Is de winkel niet geopend? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de omgeving van Namen vinden we meer en meer supermarkt bezorgservices. Alles wat je nodig hebt; Paracetamoltabletten of Eieren van merken als Jordans en/of Gall&Gall wanneer het jou uitkomt bij jou afgeleverd aan huis. Ontdek nu zelf het gemak! Maak zelf een keuze tussen de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij de gehele bestelling verrassend snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vergelijk alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Boodschappen winkels online

Check de beste aanbiedingen

* Hint: → Zoek online supermarkten in de omgeving van Namen. Of lees meer over Online supermarkt hoves.

Pick Up Point Hulsonniaux

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgers? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Hulsonniaux een uitkomst. Je maakt dan gebruik van de handigheid van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen wanneer jij wilt. Alle boodschappen, van Braadworst t/m Gebraden gehakt en boodschappen van A-merken als Tijd voor Ontbijt en Sonata, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: houd je niet van koken? Ga in dat geval voor een warme maaltijd als Pasta met sperziebonen, pittige tomaat en coquilles, Gestoofde spitskool of Broodje Jonge Kaas. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Hulsonniaux

Leave a Comment