boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Huccorgne

Op zoek naar een supermarkt in Huccorgne? Uitzoeken welke super nu geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hier vind je alle relevante details wat betreft supermarkten in Huccorgne. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals bijv. Pesto, Vis en Aperitief of artikelen van A-merken als Tiense en Sportlife via internet inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook alle informatie over de nieuwe hype: online je boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 10 – 12 keer per maand De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €27,50 per bezoekje. Een hype is momenteel boodschappen kopen bij de online super. Al honderden supermarkt-bezoekers gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Uitzoeken welke supermarkt de komende uren geopend is? Bij wie kan ik tijdens speciale dagen shoppen? En welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Hieronder tref je alle supermarkten in jouw omgeving. Kies een geschikt bedrijf en check bruikbare informatie. [jobs location=Huccorgne-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Huccorgne

Welke supermarkt is nu geopend in Huccorgne?

Direct een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Een groot voordeel: de lokale supermarkten hanteren klantvriendelijke openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Plus, Jumbo, Coop en natuurlijk Aldi en/of Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit geldt ook voor supers als Ekoplaza. En dan vooral de winkels op A-locaties. Handig: je kunt daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten in de regio. Klik op een van de supers en bekijk of de winkel nu geopend is. Is de super al dicht? Maak je niet druk. Je kan nu 24/7 boodschappen doen via internet. De voordelen? Lees er hiernaast meer over. Bekijk ook alle info over Supermarkt houx

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Huccorgne?

Sta je voor een dichte supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. Rondom Luik zijn er steeds meer supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Wax en/of Zonnebrandcrème van erkende merken als Beyerlander en/of Cointreau supersnel laten bezorgen wanneer jij wil. Wat kan er prettiger zijn? Maak een keuze voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel supers heb je de gehele bestelling de volgende dag in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Check alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Ook de online supers

Bekijk alle acties

* Let op: → Bekijk online supermarkten in de regio Luik. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt houthulst.

Pick Up Point Huccorgne

Wil jij ook online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgdienst? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Huccorgne een uitkomst. Je geniet dan van de handigheid van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point als jou het uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Ravioli tot Halal rund en artikelen van bijvoorbeeld AH Biologisch en Gladstone, kun je zonder kosten ophalen bij het supermarkt afhaalpunt. Handig: houd je niet van koken? Scoor dan een koelverse maaltijd als Gebakken schol met tomaat en olijven, Boeren kippenragout en aardappelpuree met tuinkruiden of Broodje Kipfilet. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en je kan al aan tafel gaan.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Huccorgne

Leave a Comment