boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Howardries

Boodschappen doen bij een supermarkt in Howardries? Nieuwsgierig welke supermarkt nu geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Onderaan de pagina tref jij alle handige feiten wat betreft supermarkten in Howardries. Snel en gemakkelijk boodschappen als bijvoorbeeld Filet Americain, Wokgroente en roerbakmix en Japanse mix of items van topmerken als Selsun en Mishima via internet bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook handige details over boodschappen doen bij de online supermarkt en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 10 – 12 keer per maand We spenderen gemiddeld €25 per aankoop. Een interessante trend is zeker ook de online supermarkt. Al honderden mensen gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Uitzoeken welke super de komende uren geopend is? Bij welke winkels kan ik op zondag mijn boodschappen inslaan? En niet onbelangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?Zometeen bekijk je supermarkten in jouw eigen regio. Tik op een zaak naar keuzen en check bruikbare informatie. [jobs location=Howardries-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Howardries

Welke supermarkt is nu geopend in Howardries?

Vandaag nog belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu geopend? Pluspunt: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij bedrijven als Plus, Coop, Spar, Jumbo en bijvoorbeeld Lidl en de Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor supers als Ekoplaza. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Op reguliere dagen kan jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten in jouw directe omgeving. Tik op een super en lees meer over of de winkel open is of niet. Niet meer open? Geen nood. Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Bekijk ook alle info over Supermarkt houwaart

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Howardries?

Is de winkel niet geopend? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de buurt van Henegouwen constateren we opvallend veel bezorgservices. Alle boodschappen als Kipnugget en Lucifers van A-merken als Sloane’s en/of Otalgan simpelweg laten bezorgen wanneer jij wil. Dat is toch geweldig? De keuze is aan jou: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij de meeste supers heb jij de boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Alle internet supermarkten

Bespaar op de kassabon

* Goed om te weten: → Bezoek direct online supermarkten in de regio Henegouwen. Of lees meer over Online supermarkt houthem-comines-komen.

Pick Up Point Howardries

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een thuisbezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Howardries ideaal voor jou. Jij benut dan de pluspunten van online bestellen, en je haalt de boodschappen af als jou het uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Mondverfrissers tot Erwtensoep en artikelen van erkende merken als Rambol of Gouday, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt ophaalpunt. Misschien relevant voor jou: geen tijd om te koken? Koop dan zo’n ambachtelijke maaltijd als Gepocheerde snoekbaars met courgette, Gekruide speklapjes in jus Kapucijners met amandel Aardappelpuree met tuinkruiden of Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes. Een kwestie van eventjes opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Howardries

Leave a Comment