boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Hove

Op zoek naar een supermarkt in Hove? Nieuwsgierig welke supermarkt op dit moment open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op Supermarktvergelijken.com vind je alle relevante details m.b.t. supermarkten in Hove. Snel en eenvoudig boodschappen zoals bijv. Styling cream, Vruchtendrank en Luxe chips of boodschappen van bijvoorbeeld Great American en Sportlife online bestellen en laten thuisbezorgen? Jij checkt hier ook praktische data over mogelijkheden met betrekking tot boodschappen doen bij de online supermarkt en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 10 bezoeken in de maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €20 tot €25 per aankoop. Wat sterk in opkomst is, is zeker ook de online supermarkt. Een groeiend aantal huishoudens doen hun aankopen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Benieuwd welke super de komende uren geopend is? Bij wie kan ik tijdens speciale dagen mijn inkopen doen? En ook handig: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onder deze pagina bekijk je alle supermarkten in jouw omgeving. Kies een winkel en vind alles wat je moet weten. [jobs location=Hove-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Hove

Welke supermarkt is nu open in Hove?

Vandaag nog een supermarkt vinden om te shoppen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag open? Goed nieuws: de supers hier hebben vrij lange openingstijden. Bij bedrijven als Spar, Albert Heijn, Jumbo, Coop of bijv. Aldi en Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Ook het geval voor bijvoorbeeld Dekamarkt. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Vaak kan je daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Scroll naar boven, daar kun je supermarkten bekijken in de regio. Klik op een van de supers en lees meer over of de winkel nu geopend is. Niet meer open? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer weten? Lees er hiernaast meer over. Ook interessant: Supermarkt houthulst

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Hove?

Sta je voor een dichte supermarkt? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de regio Antwerpen vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Ledlampen en/of Worst van vertrouwde merken als Villebois en Bacardi vlug en voordelig bij jou afgeleverd aan huis. Wat kan er prettiger zijn? Maak zelf een keuze tussen de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel supers heb je je bestelling de volgende dag in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vergelijk alle supermarkten

Check de openingstijden

Ook de online supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Tip: → Check alle online supermarkten in de provincie Antwerpen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt houthalen.

Pick Up Point Hove

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de service aan huis? Kies dan voor een pick-up point in Hove een prima methode. Jij benut dan de handigheid van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een moment dat jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Uien tot Kantooraccessoires en producten van bijvoorbeeld LambWeston en Enrico, haal je moeiteloos op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: ontbreekt het je aan tijd? Bestel dan een warme maaltijd als Broodje haring, Klapstuk met hutspot of Flensjes met fruit. 10 minuutjes opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Hove

Leave a Comment