boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Houx

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Houx? Direct achterhalen supermarkt nu geopend is, of waar een koopzondag is? Onderaan de pagina lees je de meeste informatie wat betreft supermarkten in Houx. Wil jij boodschappen zoals bijvoorbeeld Speciale thee eenkops, Doekjes en Kippenpoten of artikelen van topmerken als Santa Maria en Teeling via internet inkopen en laten thuisbezorgen? Je treft hier ook uitgebreide gegevens over opties m.b.t. online je boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 120 bezoeken per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €30 per bezoekje. Een hype is momenteel daarnaast online boodschappen bestellen. Al honderden Nederlanders bestellen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Meer weten over welke supermarkt momenteel geopend is? Bij welke winkels kan ik tijdens speciale dagen shoppen? En ook handig: welke super bezorgt bij mij thuis?Hieronder bekijk de verschillende aanbieders. Maak een keuzen uit de shops en vind bruikbare informatie. [jobs location=Houx-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Houx

Welke supermarkt is nu geopend in Houx?

Vandaag nog een supermarkt vinden om te shoppen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Handig: de meeste winkels hier beschikken over aangename openingstijden. Bij afdelingen van Plus, Jumbo, Albert Heijn, Spar maar ook Lidl en de Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Dit geldt ook voor winkels als Dirk. En dan vooral de winkels op A-locaties. Op reguliere dagen kan jij daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Met behulp van de winkelzoeker kun je supermarkten bekijken in de regio. Klik op jouw voorkeur en check of de super de deuren geopend heeft. Ben je al te laat? Dat is niet onoverkomelijk. Je kan nu 24/7 online boodschappen doen.Meer weten? Lees er hiernaast meer over. Zie ook onze blog over Supermarkt houthalen-helchteren

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Houx?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de buurt van Namen constateren we opvallend veel supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alles wat je nodig hebt; Medicijnen of Gekookte worst van top-merken als Domaine de Luc of Van Wijngaarden simpel en snel bij jou thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Je kan zelfs kiezen tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Niet zelden heb jij je bestelling de volgende dag in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supers bij jou in de buurt

Bekijk openingstijden

Alle internet supermarkten

Bespaar geld op je boodschappen

* Handig: → Bekijk online supermarkten in de provincie Namen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt houtave.

Pick Up Point Houx

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorger? Kies dan voor een pick-up point in Houx erg relevant voor jou. Jij benut dan het comfort van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een door jou gekozen moment. De meeste boodschappen zoals Ontbijtspek t/m Sate en spullen van erkende merken als Texels of Old Pulteney, haal je moeiteloos op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Tip: geen tijd om te koken? Ga in dat geval voor een magnetronmaaltijd als Oesters met hoisindressing, Ossestaartsoep of Broodje Filet Martino. Koken is niet nodig, even opwarmen en geniet van een heerlijk diner.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Houx

Leave a Comment