boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Houthem Comines Komen

Op zoek naar een supermarkt in Houthem Comines Komen? Benieuwd welke super op dit moment open is, of waar een koopzondag is? Hieronder lees je alle handige details wat betreft supermarkten in Houthem Comines Komen. Zonder problemen boodschappen zoals bijv. Droge rosé, Speklap en Roomijsjes of supermarkt-producten van geliefde merken als Au’some en Cune online bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Jij checkt hier ook bruikbare data over de nieuwe hype: boodschappen doen bij de online supermarkt en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 per aankoop. Een hype is momenteel daarnaast online boodschappen bestellen. Opvallend veel mensen kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen bezorgen. Meer weten over welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij wie kan ik met de feestdagen de boodschappen bestellen? Ook interessant: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Zometeen vind de verschillende aanbieders. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk meer details. [jobs location=Houthem-Comines-Komen-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Houthem Comines Komen

Welke supermarkt is nu open in Houthem Comines Komen?

Snel boodschappen inslaan? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu geopend? Gelukkig: de lokale supermarkten hanteren klantvriendelijke openingstijden. Bij winkels van Plus, Jumbo, Coop, Albert Heijn en bijvoorbeeld Aldi en/of Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld Deen. En dan vooral de winkels op A-locaties. Doorgaans kun jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Met behulp van de winkelzoeker kun je supermarkten bekijken in jouw directe omgeving. Maak een keuze en lees meer over of de super momenteel open is. Ben je al te laat? Niet getreurd. Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen doen via internet. Hoe dat werkt? Rechts tref je aanvullende details. Nu ook online: alles over Supermarkt houtaing

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Houthem Comines Komen?

Is het buiten openingstijden? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de buurt van Henegouwen constateren we opvallend veel bezorgdiensten. Alle boodschappen als Tomaten ketjup of Pedaalemmerzakken van welbekende merken als Amrut en Marlboro gemakkelijk laten bezorgen wanneer jij wil. Dat is toch geweldig? Het is jouw feestje: de bezorgservice of het pick-up point. Niet zelden heb jij je bestelling verrassend snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

Vind openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bespaar op de kassabon

* Tip: → Vergelijk alle online supermarkten in de streek Henegouwen. Of lees meer over Online supermarkt housse.

Pick Up Point Houthem Comines Komen

Interesse in online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een bezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Houthem Comines Komen een uitkomst. Jij gebruikt dan de vele voordelen van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt wanneer jij wilt. Eigenlijk alle producten als Hart en bloedvaten tot Notenmix en producten van vertrouwde merken als Faber en Verstegen, kun je gemakkelijk afhalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: chronisch tijdgebrek? Kies dan ook voor een koelverse maaltijd als Toastje met gerookte zalm en guacamole, Pasta kip madras of Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en geniet van een heerlijk diner.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Houthem Comines Komen

Leave a Comment