boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Houthalen

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Houthalen? Erachter komen welke super nu open is, of welke op zondag open zijn? Onderaan de pagina tref jij vergelijkingen en info met betrekking tot supermarkten in Houthalen. Wil jij boodschappen zoals Bodymilk, Biologische Producten en Mini pizza’s of items van topmerken als Lindemulder en Los Molinos online bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook handige details over de trends rondom de boodschappen online bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 10 – 12 keer per maand De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €20 tot €25 per bezoek. Wat jij eens moet proberen is de supermarkt waar je online kan bestellen. Steeds meer supermarkt-bezoekers doen hun aankopen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Meer weten over welke super nu open is? Bij welke supermarkt kan ik met kerst of pasen de boodschappen bestellen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Beneden tref je de winkels. Kies een geschikt bedrijf en doorzoek meer details. [jobs location=Houthalen-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Houthalen

Welke supermarkt is nu geopend in Houthalen?

Op dit moment de supermarkt bezoeken? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag open? Gelukkig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans aangename openingstijden. Bij winkels van Jumbo, Coop, Plus, Spar en ook Aldi en Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Ook het geval voor filialen van Jan linders. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Doorgaans kun jij daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Hierboven ontdek jij supermarkten dicht bij jou in de buurt. Selecteer een supermarkt en ontdek of de winkel nu geopend is. Gesloten? Geen nood. Jij kan de hele dag door online boodschappen doen.Hoe dat werkt? Check het blok hiernaast voor meer info. Lees ook meer over Supermarkt houtain-le-val

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Houthalen?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de regio Limburg merken we een groeiend aantal supers die thuisbezorging bieden. Alles wat je nodig hebt; Knackebrood en/of Koffiebonen van onder andere Prevalin en/of Natterman vlug en voordelig bij jou afgeleverd aan huis. Wie wil dat nu niet? Je kan zelfs kiezen tussen bezorgen of afhalen. Bij veel supers heb je de gehele bestelling verrassend snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vergelijk alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Ook de online supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Let op: → Check alle online supermarkten in en rondom Limburg. Lees nu ook alles over Online supermarkt houffalize.

Pick Up Point Houthalen

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgers? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Houthalen een uitkomst. Jij benut dan het comfort van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op als jou het uitkomt. De meeste boodschappen zoals Gedroogde groente tot Rode bieten en goederen van erkende merken als Fruit of the Earth of De Appelaere, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt ophaalpunt. Goed om te weten: houd je niet van koken? Ga in dat geval voor een ambachtelijke maaltijd als Blinisandwich met haring, Varkensvlees peperonata Romanescomix Tortelloni of Broodje Rookvlees. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Houthalen

Leave a Comment