boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Houthalen-Helchteren

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Houthalen-Helchteren? Uitzoeken welke super nu geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze website tref jij de meeste info wat betreft supermarkten in Houthalen-Helchteren. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen zoals Bonbons en pralines, Gemengde sla en Gezichtsmasker of supermarkt-producten van merken als Podere Sapaio en Federico Paternina op internet kopen en bezorgen? Je leest hier ook alle tips over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer meer dan 100 bezoekjes per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €20 tot €25 per bezoekje. Een hype is momenteel ook online boodschappen doen. Opvallend veel boodschappers gebruiken de online supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Meer weten over welke supermarkt vanavond nog open is? Bij welke supers kan ik met kerst of pasen de boodschappen bestellen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Onder deze pagina bekijk je alle supermarkten. Klik op een shop en zoek naar meer details. [jobs location=Houthalen-Helchteren-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Houthalen-Helchteren

Welke supermarkt is nu open in Houthalen-Helchteren?

Op dit moment boodschappen inslaan? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu geopend? Handig: de supers in deze regio werken met ruime openingstijden. Bij locaties van Plus, Spar, Coop, Albert Heijn maar ook Lidl en/of Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit is niet anders voor supermarkten als Ekoplaza. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Doorgaans kun jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Hierboven kan jij supermarkten spotten dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en lees meer over de actuele openingstijden.Niet meer open? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen doen via internet. Meer weten? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Ook interessant: Supermarkt houtain-saint-simeon

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Houthalen-Helchteren?

Is het buiten openingstijden? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de omgeving van Limburg merken we een groeiend aantal bezorgservices. De meeste artikelen als Grilworst en Cordon bleu van welbekende merken als Gaviscon of FC Barcelona op een door jou gekozen moment thuis afgeleverd. Hoe handig is dat? Het is jouw feestje: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij de meeste supers heb jij de boodschappen de volgende dag in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supermarkten

Vind openingstijden

Webshops van supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Hint: → Vergelijk alle online supermarkten in de provincie Limburg. Of lees meer over Online supermarkt hour.

Pick Up Point Houthalen-Helchteren

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op een bezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Houthalen-Helchteren wat voor jou. Jij benut dan de voordelen van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op een door jou gekozen moment. Alle boodschappen, van Spinazie en prei en witlof t/m Focaccia en artikelen van erkende merken als New Wave en Bright, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Handig: geen tijd om te koken? Bestel dan een magnetronmaaltijd als Forel met tomaat en tijm, Kersenpannenkoek of Broodje Creme Paté. Een paar minuten opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Houthalen-Helchteren

Leave a Comment