boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Houtaing

Zoek je de beste supermarkt in Houtaing? Benieuwd welke super op dit moment open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze pagina tref jij alle belangrijke details over de supermarkten in Houtaing. Meteen boodschappen als Kaassalades, Gezichtsreiniging en Slagroom of supermarkt-producten van merken als Uchibori en Jim Beam via internet bestellen en laten thuisbezorgen? Je vindt daar ook uitgebreide tips over de nieuwe hype: online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? En vaak ook: gemiddeld zo’n 10 bezoeken in de maand. We spenderen gemiddeld €22,50 per bestelling. Wat jij eens moet proberen is boodschappen kopen bij de online super. Steeds meer mensen gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Benieuwd welke super nu open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met kerst of pasen mijn inkopen doen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Onder deze pagina ontdek de verschillende aanbieders. Tik op een zaak naar keuzen en check alles wat je moet weten. [jobs location=Houtaing-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Houtaing

Welke supermarkt is nu open in Houtaing?

Direct een bezoekje aan de super brengen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu geopend? Goed nieuws: veel shops in de omgeving hebben zeer aangename openingstijden. Bij filialen van Coop, Spar, Plus, Albert Heijn of bijv. Lidl en Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde verhaal voor bijvoorbeeld Jan linders. Met name bij de grote filialen. Meestal kan je hier tot laat in de avond nog shoppen. Via onze supermarkt-zoeker zoek je de supermarkten die vlakbij zijn. Maak een keuze en lees meer over of de super momenteel open is. Niet meer open? Schrik niet. Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.Meer info? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Bekijk ook alle info over Supermarkt houffalize

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Houtaing?

Sta je voor een dichte supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de regio Henegouwen zijn er steeds meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle boodschappen als Kervel en/of Pleisters van betrouwbare merken als Balconi of Purdeys wanneer het jou uitkomt laten bezorgen wanneer jij wil. Hoe handig is dat? Jij kiest zelf: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij de meeste supers heb jij de boodschappen voordelig en snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen winkels online

Online aanbiedingen bekijken

* Mis dit niet: → Zoek online supermarkten in de provincie Henegouwen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt houdeng-aimeries.

Pick Up Point Houtaing

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de service aan huis? Kies dan voor een pick-up point in Houtaing ideaal voor jou. Je geniet dan van het grote gemak van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een door jou gekozen moment. Boodschappen zoals Zachte port tot Chocoladepasta en artikelen van onder andere Flying Dutchman en Bio Hugo, haal je zelf af bij het supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: chronisch tijdgebrek? Koop dan zo’n vriesverse maaltijd als Pistolet met gerookte zalmsalade, Kip in roomsaus of Broodje Tonijn. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Houtaing

Leave a Comment