boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Houtain-le-Val

Meteen shoppen bij een supermarkt in Houtain-le-Val? Wil je weten welkesuper nu geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze pagina lees jij alle handige feiten wat betreft supermarkten in Houtain-le-Val. Wil jij boodschappen zoals bijvoorbeeld Toetjes, Spons en Dieetmaaltijden of supermarkt-producten van welbekende merken als Pure Leaf en Inchmurrin online inkopen en bezorgen? Je vindt hier ook actuele details over de nieuwste trend: online je boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven bedragen al gauw €35 tot €40 per aankoop. Wat sterk in opkomst is, is boodschappen kopen bij de online super. Opvallend veel huishoudens gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Meer weten over welke super vanavond nog open is? Waar kan ik met de feestdagen boodschappen doen? En welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Onder deze pagina vind je de supers. Klik op een shop en spot praktische details. [jobs location=Houtain-le-Val-Waals Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Houtain-le-Val

Welke supermarkt is nu geopend in Houtain-le-Val?

Vanmiddag of vanavond nog de supermarkt bezoeken? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu geopend? Een groot voordeel: de supers in deze regio werken met klantvriendelijke openingstijden. Bij bedrijven als Spar, Coop, Plus, Jumbo maar ook Aldi en Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Regelmatig geldt dat ook voor winkels als Hoogvliet. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Handig: je kunt daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Met behulp van de winkelzoeker kun je supermarkten bekijken die vlakbij zijn. Tik op een super en lees meer over of de super de deuren geopend heeft. Dicht? Niet getreurd. Je kunt waar en wanneer je maar wil bestellen bij een van de online supers. Meer info? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Ook interessant: Supermarkt houdeng-goegnies

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Houtain-le-Val?

Is het buiten openingstijden? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de buurt van Waals Brabant zijn er steeds meer supermarkt bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Plastic bekertjes of Wokgroenten van top-merken als Kraepelien & Holm en/of Lee Stafford wanneer het jou uitkomt thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Vaak kies je zelf tussen bezorgen of afhalen. Bij de meeste supers heb jij jouw order binnen 24 uur in huis.

De voordelen van desupermarkt aan huis

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind alle belangrijke supers

Vind openingstijden

Ook de online supers

Bekijk alle acties

* Advies: → Vind online supermarkten in en rondom Waals Brabant. Lees nu ook alles over Online supermarkt hotton.

Pick Up Point Houtain-le-Val

Wil jij online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een bezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Houtain-le-Val een bruikbaar alternatief. Je hebt dan het grote gemak van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen als jou het uitkomt. Alle boodschappen, van Leverworst t/m Deorollers en artikelen van geliefde merken als Yildriz of Hairwonder, kun je zonder kosten ophalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Goed om te weten: heb je weinig tijd? Probeer daarvoor zo’n kant-en-klaar maaltijd als Gevulde eieren met zalm, Hete Bliksem met een speklapje of Broodje Gezond Speciaal. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en smullen maar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Het kost je amper tijd
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Houtain-le-Val

Leave a Comment