boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Housse

Een supermarkt bezoeken in Housse? Uitzoeken welke super nu open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hieronder vind jij vergelijkingen en feiten over de supermarkten in Housse. Zonder problemen boodschappen als bijvoorbeeld Ansichtkaarten, Huidirritatie en wratten en NaanVlees en pappadum of producten van A-merken als Jamie Oliver en Adventuros via internet bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Jij checkt hier ook uitgebreide gegevens over online je boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €20 tot €25 per bezoek. Een interessante trend is daarnaast online boodschappen bestellen. Al duizenden mensen bezoeken de internet-supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Weten welke super vandaag open is? Bij welke supermarkt kan ik op zondag de boodschappen bestellen? En welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Onderaan vind je supermarkten in jouw eigen regio. Kies een geschikt bedrijf en zoek naar alle informatie. [jobs location=Housse-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Housse

Welke supermarkt is nu open in Housse?

Vanmiddag of vanavond nog belangrijke boodschappen nodig? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment geopend? Ideaal: de supers in deze regio werken met vrij lange openingstijden. Bij locaties van Spar, Plus, Jumbo, Coop en bijvoorbeeld Aldi en Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Dit geldt ook voor supers als Jan linders. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Op reguliere dagen kan jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze zoekfunctie kun je supermarkten bekijken in jouw directe omgeving. Klik op een van de supers en check of de super de deuren geopend heeft. Al gesloten? Geen paniek! Je kunt waar en wanneer je maar wil de internet-supermarkt bezoeken. Meer info? Zie het blok hiernaast. Check ook alles over Supermarkt houdeng-aimeries

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Housse?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de buurt van Luik merken we een groeiend aantal supers die thuisbezorging bieden. Alle boodschappen als Wasverzachter of Stukken kaas van A-merken als De Zeeuwse Boerin en Montal gemakkelijk laten bezorgen wanneer jij wil. Dat is toch geweldig? De keuze is aan jou: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel internet-supers heb je de aankopen de volgende dag in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgers

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Check alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen webshops

Online aanbiedingen bekijken

* Niet vergeten: → Check alle online supermarkten in de omgeving van Luik. Of bekijk handige info over Online supermarkt horrues.

Pick Up Point Housse

Direct online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de service aan huis? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Housse een bruikbaar alternatief. Je hebt dan het comfort van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een door jou gekozen moment. Alles van Elastiek t/m Afbakbroodjes wit en alles van onder andere Gimb of Ironstone, pik jij vaak gratis op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Tip: chronisch tijdgebrek? Probeer daarvoor zo’n heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Gegratineerde coquilles met dragonboter, Zalm remouladesaus groentemix gek aard of Macaroni in tomatensaus, ham, kaas. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Housse

Leave a Comment